be flagNL

20% extra korting

Jonge Gezinnen-, Kids- of 55+ Korting

Reist u met minstens één kind jonger dan 13 jaar of één volwassene ouder dan 55 jaar? Dan komt u in aanmerking voor 20% Jonge Gezinnen-, Kids- of 55+ Korting! Deze korting* kan gecombineerd worden met de Vroegboekkorting.

Reserveer online uw vakantie en selecteer de gewenste korting: Jonge Gezinnen- Kids- of 55+ Korting. Uw korting wordt automatisch verrekend**.

 

 

*JGK, KK en 55+ Korting kan niet tegelijkertijd worden gebruikt.
**De JGK, KK en 55+ korting zijn alleen geldig op daarvoor geselecteerde aankomsdata. De JGK, KK en 55+ korting is niet geldig tijdens verblijven die vallen in vakantieperiodes of feestdagen. Is de Jonge Gezinnen, Kids en 55+ Korting geldig op uw geselecteerde aankomstdata dan wordt de korting automatisch getoond in het "Zoek en Boek" overzicht.

Algemene voorwaarden Jonge Gezinnen, Kids en 55+ Korting

  • De JGK, KK en 55+-korting is geldig voor alle parken in België, Nederland, Duitsland en Frankrijk. Uitzonderingen op vind je hier.
  • De JGK, KK en 55+ korting zijn alleen geldig op daarvoor geselecteerde aankomsdata. Is de Jonge Gezinnen, Kids en 55+ Korting geldig op uw geselecteerde aankomstdata dan wordt de korting automatisch getoond in het "Vergelijk en Boek" overzicht.
  • De JGK, KK en 55+-korting kan niet tegelijkertijd worden gebruikt.
  • De JGK, KK en 55+-korting is niet geldig in combinatie met andere kortingen of aanbiedingen (m.u.v. vroegboekkorting) en geldt op basis van beschikbaarheid.
  • Voor de JGK, KK en 55+-korting is 2 maanden of minder voor aankomst slechts een beperkt aantal cottages beschikbaar.

Geldig voor alle kortingen

  • 1 wijziging van uw boeking kan tot maximaal 4 weken voor aankomst gratis worden doorgevoerd indien u gebruik maakt van Vroegboekkorting en/of JGK, KK of 55+-Korting. In alle andere gevallen zijn de Algemene Voorwaarden waaronder het artikel "Wijzigingskosten" onverkort van toepassing.
  • Gedurende de looptijd van de brochure kunnen de bovengenoemde kortingsregelingen wijzigen. Bij boeking wordt u in kennis gesteld van de actuele prijs. De op de bevestiging/factuur vermelde prijs is bindend.
  • Voor zover hiervan in deze voorwaarden niet is afgeweken, zijn de Algemene Voorwaarden onverkort van toepassing.
  • Bovengenoemde kortingsregelingen gelden niet voor boekingen in het kader van Center Parcs Business Solutions.

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer