be flagNL

Cool Factor Next Level

Ben jij 8 jaar of ouder? Houd je van spanning en actie? Dan is de vernieuwde Cool Factor Next Level iets voor jou. Misschien ken je het al van TV? Je moet een reeks bloedstollende opdrachten uitvoeren om uiteindelijk de geheime code te kraken. Lef en doorzettingsvermogen zijn de 2 belangrijkste ingrediŽnten die je nodig zal hebben op dit 2 uur durende parcours.

De missie start in de Market Dome. Race snel met een echte stoere BMX-fiets van opdracht naar opdracht zonder tijd te verliezen! Stop Evil Dr. Acid, vind het tegengif.. en red het park.

De eerste opdracht begint bij de gigantische Klimtoren - klim snel 12 meter naar boven en scheer met grote snelheid naar beneden. Oeps! Vergeet je aanwijzing niet!
Snel door naar de Blind Trail, wie weet wat je daar allemaal tegenkomt. Haal je stalen zenuwen maar boven!

Tip: Los een paar breinbrekers op in je rugzak en scoor snel wat extra punten

Zet je missie door en overwin alle obstakels, maak je eigen pijlen.. en vuur deze af om het kwaad te stoppen! Afgelopen? Nope. Je moet natuurlijk nog de code kraken! 
Gelukt? Dan heb jij de Cool Factor, samen met je nieuwe vrienden!

Ga de uitdaging aan en laat weten dat jij erbij zal zijn.

Leeftijd: 8 tot 12 jaar
Prijs: 17,00 € p.p.
Inclusief: bandana en armband
Wanneer? Weekends en in schoolvakanties ook doordeweeks

Cool Factor activiteiten zijn ook los te reserveren op het park. De inhoud van de activiteiten kan per park verschillen. Informeer naar de mogelijkheden op het park, als u deze activiteit zou willen reserveren.Cool Factor Aqua Battle

Cool Factor Next Level is nu al een grote hit! Vanaf de zomervakantie breiden we het succes uit. We noemen het: Cool Factor Aqua Battle. Ook weer voor kids van 8 tot 12 jaar. Strijdtoneel is een speciaal waterplatform in de Aqua Mundo. Het bestaat uit drijvende delen. Lekker wiebelig dus. Voor elk onderdeel van de Aqua Battle worden er elementen aan toegevoegd. De kids moeten zwemmen, duiken, springen, behendig balanceren en puzzelen. Twee teams strijden tegen elkaar, maar in de finale is het ieder voor zich. De Cool Jump (wie maakt de allercoolste sprong van het platform?) bepaalt de winnaar.

Lef en doorzetten
1 uur, 2 teams, 5 opdrachten... 1 winnaar, dŠt is de Cool Factor Aqua Battle - en die vind je alleen bij Center Parcs. Heb jij lef en doorzettingsvermogen, kortom: heb jij de Cool Factor? Bewijs het maar!

Nieuw! Cool Factor Laser Battle

Ga met z'n allen de strijd aan! Probeer met je team de vlag van de tegenstander te veroveren, maar duik op tijd weg als je "geraakt" dreigt te worden!

Beleef Cool Factor Next Level in Center Parcs

Ben jij koelbloedig en deins je nergens voor terug? Kom dan je grenzen verleggen bij Center Parcs en laat zien dat jij de Cool Factor hebt. Vanaf 8 jaar.

Hoe te boeken?
Doorsta Cool Factor als eerste ! Boek een verblijf in één van onderstaande parken en voeg Cool Factor Next Level meteen aan je boeking toe.

Deel jouw Cool Factor met de hele wereld.
Upload jouw coolste tweets, foto's & video's op Twitter (#coolfactorcp) en op Facebook!


De eerste reactie is al binnen!
"Dat is gaaf, onze zoons hebben verleden week meegedaan met de try outs op heijderbos. Nogmaals de complimenten voor het animatie team van heijderbos voor deze try out."
Richard Den Braber

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer