be flagNL

Parkinfo Applicatie

Met de digitale parkplattegrond/weekplanning heeft u voor aankomst en tijdens uw vakantie op het park alle info bij de hand om een verblijf vol vertier samen te stellen. Download de app voordat u vertrekt. Dan heeft u, ook als u geen wifi tot uw beschikking heeft, de informatie voor handen. Met de parkplattegrond ontdekt u het brede aanbod aan activiteiten en bent U altijd op de hoogte hoe laat een activiteit zal beginnen. Ook kunt u onze restaurants en menukaarten ontdekken en direct een tafel reserveren. Daarnaast kunt u zich opgeven voor de verschillende activiteiten. Tevens blijft u op de hoogte van het allerlaatste nieuws en aanbiedingen van het park. Tip: Open de app op de dag van vertrek en automatisch komt het meest recente programma beschikbaar. In dat geval is een online verbinding op het park niet nodig om toch het activiteiten programma tot uw beschikking te hebben.

 

Iphone/Ipad Android Market
Applicatie Itunes Applicatie Android


De brochure in app-vorm

Nauwelijks te geloven,maar de hele Center Parcs brochure past ook in uw Ipad. Zo kunt u altijd en overal door al onze parken bladeren en op uw gemak uw bestemming uitzoeken. U kunt snel van park naar park klikken of elk park tot in detail bekijken. Letterlijk, want door op een foto te gaan staan, wordt deze vergroot of kunt u filmpjes afspelen die u nůg meer laten zien. En heeft u uw favoriete park gevonden? Boek dan direct vanuit de app. Handig! Download hier de applicatie.

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer