be flagNL

familie vakantie met kids

vakantie met familie en kids

 

Speelplezier in overvloed

Uw vakantie is geslaagd als uw kids plezier hebben. In onze vakantieparken belanden uw kids in een waar speelparadijs.

 • Klim, klauter, glij in het overdekte speelparadijs BALUBA
 • Laat je meeslepen in de wildwaterbanen en glijbanen in de Aqua Mundo
 • Kruip in de huid van je favoriete beroep met activiteitenprogramma Wannabe
 • Beleef toffe avonturen op een verlaten piratenschip in de Discovery Bay
 • Ga op ontdekkingsreis in het oerwoed van de Jungle Dome

Reserveer tot 6 maanden op voorhand en profiteer van 20% vroegboekkorting en gratis Toppings. U profiteert van driedubbel korting als u gebruik maakt van de 20% Familie of senior (55+) korting. Druk op de knop om uw ideale vakantie te vinden.

familie en kids

Aqua Mundo

In het subtropisch zwemparadijs de Aqua Mundo is plezier voor iedereen! U vindt er urenlang vermaak met glijbanen, golfslagbad, wildwaterbanen, veilige kinderbaden, koralen en lagunes.

Met de watergames worden speciaal voor kinderen, onder en boven water, spelletjes georganiseerd.

Ontdek in Le Lac d'Ailette (F), Les Bois Francs (F), en Park Hochsauerland (D) het Water Playhouse vol glijbanen, watervallen en een emmer die omkiept met wel 900 liter water!!

Bekijk de Aqua Mundo film en beleef het zelf!

Market Dome

In het bruisende Market Dome vindt u vele activiteiten en faciliteiten waardoor niemand zich zal vervelen. Er zijn leuke winkeltjes met kleding, sieraden, speelgoed en andere leuke souvenirs. In de Market Dome geniet u in cafés en restaurants van een hapje en een drankje. Speel spellen in de House of Games of ga bowlen of biljarten in het Market Café. 's Avonds danst u op de muziek van het live-entertainment of zingt u mee met de Karaoke-Night.

Bekijk met de Virtuele Tour alvast de Market Dome!

Activiteiten

 • Surf & Fun: Bent u een echte waterrat? Dan bent u in Center Parcs aan het juiste adres! Surfen, banaanvaren, wakeboarden of kajakken. Zoals in het Surf & Fun Center in De Vossemeren (B).
 • Discovery Bay: De Discovery Bay in De Vossemeren (B)is een avontuurlijke beleving voor kleine en grote ontdekkingsreizigers. Deze geheimzinnige indoor speelwereld verbergt een oude piratenschat.
 • Wannabe: Weet uw kind al wat hij later worden wil? Onze professionele begeleiders bezorgen uw kind de dag van hun leven. Voor een dag kunnen ze zich voordoen als brandweerman, circusarties of misschien wel een indiaan.
 • Adventure Golf: Dit is fun voor het ganse gezin! Minigolf spelen op een parcours dat helemaal in het thema staat van sprookjes, of misschien waant u zich wel in de Caraïben!
 • BALUBA: Nergens is spelen zo leuk als in de BALUBA, zoals o.a. in Erperheide (B). In een kleurrijke omgeving met fantasieprikkelende speeltuigen kunnen kinderen tot 12 jaar hier naar hartenlust ravotten. Dolle pret verzekerd in de Foam Factory waar ze schuimrubberen ballen kunnen afschieten.

Ontdek de omgeving van Center Parcs

Midden in de natuur. Dicht bij de grote stad. Vlak bij het water. Onze parken zijn gelegen op bijzondere locaties. Vanuit onze parken kunt u de mooiste gebieden in eigen land en onze buurlanden gaan verkennen. Een romatisch uitstapje met z'n tweetjes, gezellig met een groep vrienden of met het hele gezin. Er zijn genoeg mogelijkheden:

 • De Vossemeren ligt vlak bij de 'Sahara van Lommel', een schitterend wandelgebied. Een dagje winkelen doet u in Hasselt of Lommel.
 • Verblijft u in Erperheide? Dan kunt u een prachtige fietstocht maken door de Limburgse Kempen. Of plan met het hele gezin een uitje naar de Olmense Zoo
 • Na een dagje strand in Le Lac d'Ailette (FR), kunt u cultuur opsnuiven in Laon, de middeleeuwse hoofdstad van Frankrijk, of champagne proeven in champagnestad Reims.
 • Net over de grens vindt u De Kempervennen (NL). Hier geniet u van de heerlijke zonnestralen tijdens een wandeling in het mooie natuurgebied De Malpie of in de gezellige stad Eindhoven.
 • Vanuit Port Zélande (NL) loopt u zo naar het strand waar u lekker kunt uitwaaien aan de Noordzee. Voor een dagje uit zijn Neeltje Jans, het infocentrum voor de Deltawerken, en het eeuwenoude vestingstadje Zierikzee een aanrader.

Schoolvakanties

Schoolvakantie Data
Zomervakantie 2014 28/6 - 01/09 20% vroegboekkorting
Herfstvakantie 2014 25/10 - 3/11 20% vroegboekkorting
Kerstvakantie 2013 20/12 - 05/01 last minute
Krokusvakantie 2014 28/02 - 09/03 10% vroegboekkorting
Paasvakantie 2014 04/04 - 20/04 10% vroegboekkorting

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer