be flagNL

vakantie met groep

Luxueuze groepsaccommodaties

 

Gezellig op vakantie met een groep familie of vrienden? Center Parcs heeft groepsaccommodaties voor 4 tot en met 16 personen.

 • Onze cottages zijn voorzien van alle luxe en gemak
 • U kunt meerdere cottages naast elkaar reserveren
 • Een Personal Planner regelt alles voor groepen vanaf 10 personen

Ook uw groepsvakantie kunt u heel eenvoudig online regelen. Reserveer tot 6 maanden op voorhand en profiteer van 20% vroegboekkorting en gratis Toppings. U profiteert van driedubbel korting als u gebruik maakt van de 20% Familie of Senior (55+) korting. Klik op de knop om uw ideale vakantie te vinden.

Beschikbaarheid en prijzen

GetTogether

Met familie of vrienden er op uit? Met het GetTogether programma is Center Parcs dé plek bij uitstek voor groepen vanaf 10 personen. Zo worden er speciale groepsactiviteiten gehouden en zijn er speciale cottages voor grote groepen. Daarnaast krijgt u een Personal Planner die het regelwerk op zich neemt en leuke tips voor u heeft.

Wilt u meer weten over onze GetTogether activiteiten?

Parken

Onze vakantieparken vindt u in België, Nederland, Duitsland én Frankrijk. Elk park beschikt over een eigen specialiteit en een uniek karakter. Als u een vakantie dicht bij huis wilt, kunt u o.a. terecht in:

 • De Vossemeren, tijd maken voor elkaar en uzelf doet u in De Vossemeren. In de vernieuwde cottages en het Welness en Beauty Center, Nature & Spa, hoeft u helemaal niet. Alleen maar ontspannen!
 • Erperheide, een park waar uw kinderen thuis komen. Dankzij het BALUBA indoor speelparadijs en het Wannabe activiteitenprogramma vervelen uw kinderen zich geen moment. Ook maakt u hier prachtige fietstochten in natuurgebied de Limburgse Kempen.
 • Le Lac d'Ailette (FR), Vlak bij champagnestad Reims vindt u dit Franse park. De cottages in Canadese stijl en het spectaculaire Water Playhouse bezorgen u een heerlijk vakantiegevoel.

 • Neem hier alvast een kijkje in de waterplayhouse
 • Port Zélande (NL), ideaal voor een vakantie aan de Nederlandse kust. U beleeft hier volop waterpret in de vernieuwde Aqua Mundo met wildwaterbaan en de Turbo Tunnel. Daarnaast heeft dit park een eigen zeil- en duikschool.
 • De Kempervennen (NL), net over de Nederlandse grens nabij Eindhoven. Dit park voor echte sportliefhebbers heeft twee grote meren met een waterskibaan en een duikschool.

Ontdek de Center Parcs parken

Cottages

Onze cottages zijn als een tweede huis midden in de natuur. Ze zijn voorzien van alle luxe en comfort. Groepsaccommodaties zijn er voor 4 tot en met 16 personen. Als u met meer personen bent, kunt u meerdere cottages naast elkaar boeken. Daarnaast kunt u een voorkeursligging aangeven.

België
Zowel op De Vossemeren als op Erperheide vindt u accommodaties tot en met 8 personen.

Nederland
Alle parken beschikken over accommodaties tot en met 8 personen. De Kempervennen beschikt over accomodaties voor 16 personen, Port Zélande en Het Heijderbos beschikken over accommodaties voor 12 personen en Park Zandvoort en Parc Sandur hebben cottages voor 10 personen.

Frankrijk
De Franse parken beschikken over accommodaties tot en met 8 personen. Park Les Trois Forêts beschikt over accommodaties voor 10 en 12 personen. Ook park Les Hauts de Bruyères heeft cottages voor 12 personen.

Duitsland
Alle parken beschikken over accommodaties tot en met 8 personen. Park Hochsauerland en Bispinger Heide beschikken tevens over accommodaties voor 12 personen.

Bekijk hier alle accommodaties

Aqua Mundo

Elk park heeft een subtropisch zwemparadijs genaamd de Aqua Mundo. In deze unieke waterjungle geniet u het hele jaar door van watervallen, stroomversnellingen, lagunes, koralen... Alsof u in een tropisch paradijs terecht bent gekomen.

Market Dome

In het bruisende Market Dome vindt u vele activiteiten en faciliteiten waardoor niemand zich zal vervelen. Er zijn leuke winkeltjes met kleding, sieraden, speelgoed en andere leuke souvenirs. In de Market Dome geniet u in cafés en restaurants van een hapje en een drankje. Speel spellen in de House of Games of ga bowlen of biljarten in het Market Café. 's Avonds danst u op de muziek van het live-entertainment of zingt u mee met de Karaoke-Night.

Bekijk met de Virtuele Tour alvast de Market Dome!

Activiteiten

In Center Parcs hoeft u zich geen moment te vervelen! Er zijn vele activiteiten in Center Parcs waardoor er altijd iets te doen is:

 • Zip Wire: Een kabelbaan van 12 meter hoog en 100 meter lang, waar u met een noodvaart van de ene kant naar de andere kant van de baan scheert.
 • House of Games: Hier vindt u de nieuwste videogames, flipperkasten en nog veel meer!
 • Action Factory: Een activiteitenhal vol sporten en spellen voor jong en oud!
 • Racketsporten: Wordt het tennis, lasersquash of tafeltennis?
 • Sporttoernooien: Binnen en buiten worden spannende sporttoernooien georganiseerd.
Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer