be flagNLPaasvakantie 2014

Vroegboekkorting: -15% korting + 5 gratis Toppings

Heeft u ook zin in de lente? Reserveer dan nu alvast uw paasvakantie (van vrijdag 4 april tot en met 20 april) voor 2014.

Geniet tijdens de paasdagen van gezellige paasactiviteiten. Midden in de natuur genieten van een heerlijk paasbrunch of paaseitjes zoeken samen met de paashaas? Center Parcs is dé plek om de paasdagen met de familie door te brengen.

  • Zwemmen in het subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo
  • Genieten van een paasbrunch in het Market Restaurant
  • Samen met de kinderen én de paashaas paaseieren zoeken in de ontluikende natuur

Bent u op zoek naar een verblijf tijdens de paasvakantie? Profiteer dan nu van 15% vroegboekkorting en 5 gratis Toppings!

Paasvakantie 2013

Aqua Mundo

Elk park heeft een subtropisch zwemparadijs genaamd de Aqua Mundo. In deze unieke waterjungle geniet u het hele jaar door van watervallen, stroomversnellingen, lagunes, koralen... Alsof u in een tropisch paradijs terecht bent gekomen.

Bekijk hier alle specials van de Aqua Mundo.

Cottages

Eden Cottage*: In onze nieuwste generatie cottages ervaart u hoe het is om "buiten te wonen". De grote tuindeuren zorgen ervoor dat de natuur echt naar binnen komt.

Cottages: Bij de eerste generatie cottages heeft u keuze uit VIP, Premium of Comfort. Veel zijn intussen in een modern jasje gestoken. Ook zijn er Kindercottages.

Woonboot*: Welkom aan boord op onze Woonboten. Dit VIP-verblijf is voorzien van alle luxe, comfort.

Boomhuizen*: Wie denkt dat een boomhuis voor kinderen is, heeft het mis. Volwassen zullen deze luxe manier van leven niet willen missen. U bent nooit te oud voor een Boomhuis.

*Deze cottage-typen bevinden zich niet in alle parken.

Bekijk hier alle cottages.

Market Dome

De Market Dome is het sfeervolle centrum van onze parken. Een ontmoetingsplaats in tropische sferen waar voor iedereen iets te beleven valt! Te midden van tropische flora en exotische fauna geniet u van shows, live muziek en kinderentertainment. Na een middagje shoppen, schuift u aan bij een van de vele restaurants. En voor het slapen gaan, nog even naar het voorleesuurtje voor de kleintjes. Nu alvast een kijkje nemen? In de Market Dome van de verschillende parken op de parkpagina's.

Bekijk de parken hier.

Alle specials van het Market Dome bekijken? Kijk dan hier

Schoolvakanties

Schoolvakantie Data
Zomervakantie 2014 28/6 - 01/09 20% vroegboekkorting
Herfstvakantie 2014 25/10 - 3/11 20% vroegboekkorting
Kerstvakantie 2013 20/12 - 05/01 last minute
Krokusvakantie 2014 28/02 - 09/03 10% vroegboekkorting
Paasvakantie 2014 04/04 - 20/04 10% vroegboekkorting

Brochure

Wilt u alles nog eens rustig nalezen in uw zetel? Geen probleem. Vraag dan onze brochure aan.
De brochure is ook beschikbaar als App.

Vraag de brochure aan

Nieuwsbrief

Center Parcs blijft u verrassen. Wilt u op de hoogte blijven van al onze ontwikkelingen en laatste aanbiedingen? Meld u dan aan voor onze digitale nieuwsbrief! U ontvangt dan regelmatig aantrekkelijke aanbiedingen en leuke nieuwtjes over Center Parcs.

Meld u nu aan

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer