be flagNL

Vakantie met kinderen

Op zoek naar een ideale doevakantie met de kinderen? In Center Parcs zullen uw kids zich geen moment vervelen.

Er zijn zoveel activiteiten te doen, dat ze tijd te kort komen om alles te beleven. Van glijden in de wildwaterbaan tot dieren verzorgen op de kinderboerderij. Het is allemaal mogelijk.

Sluit de dag af met een heerlijk diner in onze restaurants. Wedden dat de kids iets smakelijks op het menu vinden?

vakantie met kinderen

Vakantie met kinderen

Kinderen zijn de baas

Kinderen op vakantie hebben energie voor tien. En dat is maar goed ook, want er is genoeg te beleven.

  • Met Wannabe kruipen uw kids in de huid van hun favoriete beroep. Bak de lekkerste cakejes als chefkok, verzorg de diertjes als boer(inn)en, leef als echte indianen. 
  • In de Discovery Bay in De Vossemeren (BE) is een groot piratenschip gestrand, waar jong en oud zich heel de dag kunnen vermaken.
  • Uw kids zitten niet stil tijdens het entertainmentprogramma. Er mag geswingd worden op de Kids Disco en de figuren van PéPéTéVé zorgen voor geweldig feestje.

En alles is binnen loopafstand van uw cottage te bereiken. Laat uw kinderen maar spelen.

Subtropisch zwemparadijs

Een vakantie met kinderen in Center Parcs is niet compleet zonder een bezoek aan het subtropische zwemparadijs Aqua Mundo. Uw kids hebben urenlang waterpret in het golfslagbad en staan in de rij voor de wildwaterbaan en stoere glijbanen. Uiteraard houden onze ervaren badmeesters een oogje in het zeil, zodat mama en papa kunnen relaxen. Of ga samen op zoektocht naar tropische vissen in het snorkelbad (Erperheide en De Vossemeren).
Voor de allerkleinsten met minder zwemervaring zijn er  zwemvestjes, zodat zij ook veilig kunnen genieten.

Bekijk de Aqua Mundo video

Kindvriendelijke parken

Samen genieten van heerlijke maaltijden hoort bij de vakantiebelevenis. In Center Parcs vindt u op loopafstand van uw cottage diverse restaurants. Pannenkoeken, frites of pizza. Onze chef-koks bereiden voor ieder iets lekkers. Daarnaast leren u kinderen etenderwijs over tafelmanieren en krijgen zij kennis over eten. De restaurants van Erperheide en De Vossemeren zijn vanaf november 2009 officieel EETiKET restaurant, en behoren daarmee officieel tot de kindvriendelijkste restaurants van BelgiŽ. "Kinderen zijn bij ons gťťn kleine volwassenen."

Meer info over Erperheide

Meer info over De Vossemeren

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer