be flagNL

Vakantieparken in Duitsland

Ontdek de veelzijdigheid van de Duitse vakantieparken

Het is een eindje rijden. Maar een verblijf in onze vakantieparken in Duitsland is de moeite waard!

  • Park Hochsauerland is 's winters ideaal voor een shortski
  • Wandel of fiets door de paarse heidevelden rondom Bispinger Heide
  • NIEUW: Park Nordseeküste aan de Noordzeekust bij de Waddenzee
  • NIEUW: Park Eifel in het vulkanisch landschap bij het meer van Heilbach

Reserveer op voorhand uw verblijf in onze vakantieparken in Duitsland en profiteer van Vroegboekvoordeel tot 30%. Bovendien ontvangt u Toppings: 5 gratis activiteiten.

Dit weekend nog even zalig er tussenuit?
Bekijk onze Last Minute aanbiedingen

Center Parcs vakantieparken in Duitsland

Park Hochsauerland

Vanaf Brussel rijdt u in 4,5 uur naar vakantiepark Park Hochsauerland midden in het Land van de 1000 bergen. In de winter, de perfecte uitvalbasis voor een weekend skiën of snowboarden. Het park ligt vlak bij de populaire skigebieden Winterberg en Willingen. De rest van het jaar geniet u hier van de dennenbossen, de vele stuwmeren en het grottenlandschap.

Meer over Park Hochsauerland

Bispinger Heide

Wandelen, fietsen in een prachtig, paars heidelandschap van de Lüneburger Heide. Ook historie en cultuur is volop aanwezig in deze regio. En wie wil shoppen, komt aan z'n trekken in wereldstad Hamburg. Na een energieke dag is het heerlijk thuiskomen in het duitse vakantiepark Bispinger Heide. Dit park heeft prachtige accommodaties voor een unieke vakantiebeleving, zoals de Woonboot en de Boomhuis. Voor op en top luxe verblijft u in een Eden cottage, waar ruimtelijkheid en natuur samenkomen.

Meer over Park Bispinger Heide

NIEUW: Park Eifel

Beleef de ultieme recreatievakantie in het duitse vakantiepark Park Eifel. Park Eifel ligt midden in het grootste Nordic Fitness Park van Europa. Daarnaast biedt het meer van Heilbach talloze mogelijkheden tot watersport. Liefhebbers van racewagens kijken hun ogen uit op het circuit van Nürburg. 's Winters is de Eifel de plek voor een skivakantie.

Meer over Park Eifel

NIEUW: Park Nordseeküste

Voor rust en ruimte komt u naar het duitse vakantiepark Park Nordseeküste op het groene schiereiland van Butjadingen. De unieke, natuurlijke kenmerken van de Waddenzee en het Friesenstrand doen u wegdromen. Vlak bij het park bezoekt u het dierenpark Jaderpark en gaat u taxfree shopping op Helgoland.

Meer over Park Nordseeküste

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer