be flagNL

De Eemhof

* * * * *

bij Amsterdam (Nederland)

Waterpret voor iedereen

In de Aqua Mundo in De Eemhof kunt u natuurlijk gewoon lekker komen zwemmen. Maar naast het golfslagbad, de wildwaterbaan en de glijbanen, valt er nog heel wat anders te beleven. U kunt er bijvoorbeeld leren surfen op de unieke Flow Rider.

Spectaculaire glijbaan Turbo Twister
Met de nieuwe spectaculaire glijbaan Turbo Twister is de Aqua Mundo een wel heel bijzondere topattractie rijker. Deze duizelingwekkende glijbaan is het allernieuwste op het gebied van zweminnovaties en de enige in zijn soort in Europa. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst 11 meter ofwel vijf etages hoog.Van 14 januari tot 18 januari zullen de glijbanen buiten gebruik zijn (m.u.v. Turbo Twister) wegens onderhoud.

Andere activiteiten

 • Flow Rider

  Wie niet snel uit balans raakt, ziet de Flow Rider als een echte uitdaging. U hoeft voor deze wateractiviteit echt geen ervaren surfer te zijn. Natuurlijk, het is even oefenen om de reuzengolf de baas te blijven, maar na een dag haalt u de top met het grootste gemak.

  Prijs:

  Dagdeelkaart per persoon § 10,00
  Instructie per uur § 10,00

  Vanaf 8 jaar

 • Nieuw! Baby Vroege-Vogel-Zwemmen (binnenkort beschikbaar)

  Voor het grote publiek komt, gaat de Aqua Mundo speciaal vroeger open voor baby's en hun ouders. Om in alle rust te genieten van het warme water. Dat maakt de tijd met uw kleine extra bijzonder.

  Het Baby Zwemmen vindt plaats van maandag tot vrijdag, buiten de schoolvakanties (1 maal per week). Het Kinder-doe-bad is dan voor u geopend.

 • Nieuw! Pool Party (binnenkort beschikbaar)

  De Pool Party is een uniek dansfeest in het golfslagbad, voor tieners van 12 tot 17 jaar. Met muziek, een lichtshow en special effects.

 • Zonnebank

  Toe aan een oppepper? Onder de zonnebank bent u in zes minuten bruin. Ideaal te combineren met een bezoek aan de sauna.

  Prijs: 6 minuten voor § 5,00

 • Sauna/Turks stoombad

  Puur relaxen: sauna met Turks stoombad en saunaweide. U bezoekt de sauna vooral voor lichamelijke ontspanning, gezondheid en verbetering van het welzijn. Daarnaast heeft de sauna ook een reinigende werking. Met als gevolg: meer weerstand en minder stress.

  Prijs:

  Dagkaart
  Volwassenen en kinderen § 10,00.
  Kinderen t/m 2 jaar gratis.

  Inclusief gebruik van: sauna, koffie en thee, vers fruit, water, limonade, magazines en krant.

 • Duiken

  Wilt u een Duik Arrangement boeken, of toch eerst een losse duik maken? In de Aqua Mundo kunt u onder begeleiding duiken. Het is telkens weer een unieke ervaring om de wereld eens onder water te ontdekken.

  Prijs:

  Discover Scuba Diver: § 40,00 per persoon
  Bubblemaker: § 25,00 per persoon / per sessie van 1 uur

  Discover Scuba Diver: vanaf 10 jaar
  Bubblemaker: 8 t/m 16 jaar

 • Babyzwemmen

  Het zwembad is heerlijk op temperatuur gebracht voor deze eerste kennismaking van uw kleintje met het water. We raden u aan deze activiteit van tevoren te reserveren, als u zeker wilt zijn van een plaatsje.

  Prijs: § 4,00

  Deelname van 3 tot 18 maanden.

 • Peuter zwemmen

  Het water van het zwembad is heerlijk op temperatuur gebracht voor de jonge gasten. Tijdens het Peuter zwemmen kunnen ze heerlijk samen spetteren en spelen.

  Prijs: Voor kind en ouder samen § 4,00

  Voor kinderen van 18 maanden tot 3 jaar.

 • Turbo Twister

  Met de Turbo Twister is de Aqua Mundo een wel heel bijzondere topattractie rijker. Deze duizelingwekkende glijbaan is het allernieuwste op het gebied van zweminnovaties en de enige in zijn soort in Europa. Zo ligt het startpunt in een toren van maar liefst 11 meter ofwel vijf etages hoog. Bovendien is de glijbaan 154 meter lang en gaat er per uur een enorme watermassa doorheen: ruim 680 m≥. De glijbaan bestaat uit drie kegelvormige delen. Na de eerste spectaculaire afdaling schiet je in de eerste kegel plotseling een stuk omhoog om daarna kort tot stilstand te komen en vervolgens in een razende vaart achteruit te suizen. Tot de opblaasband weer omhoog wordt gestuwd, draait en naar beneden schiet en het laatste stuk achterstevoren wordt afgelegd.

  Prijs: Gratis

  Minimum leeftijd: 8 jaar
  Minimale lengte: 1.20m
  In het bezit van zwemdiploma

 • Bubblemaker (8-16 jaar)

  Wil jij ook weten hoe het is om onderwater te ademen? In De Eemhof bieden we een spannend duikarrangement aan, speciaal voor kinderen.

  • Funrit op de onderwaterscooter.
  • Introductieles duiken van 1 uur.
  • Vooraf boeken betekent dat de duikuitrusting alvast wordt klaargelegd!
  • Voor kinderen aangepaste theorie en proefduik in de Aqua Mundo.

  Prijs: Prijs per persoon § 25,00

  Bubblemaker is te boeken vanaf 8 jaar. De minimum lengte om deel te nemen is 1,40m. De genoemde prijs is per persoon en inclusief materiaal. (alleen in hoogseizoen)

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer