be flagNL

Erperheide

* * * *

Activiteiten en arrangementen

Lekker doen! In Erperheide bent u er een paar dagen echt tussenuit. En natuurlijk horen sportief ontspannen en lekker uit eten in bijvoorbeeld het Market Restaurant er ook bij. Maak uw vakantie daarom compleet met de leukste activiteiten. U kunt met de Big Swing een vrije val maken van maar liefst 12 meter! En niet te vergeten onze arrangementen.

Zwem&Relax Meer Informatie
Eet&Drink Meer Informatie
Sport&Actie Meer Informatie
Kids&Fun Meer Informatie

Kids&Fun

Erperheide is helemaal ingericht op jonge gasten tot 12 jaar. Zwemmen, spelen of verkleden: zij kunnen zich helemaal uitleven! Een bezoek aan de BALUBA mag natuurlijk niet ontbreken.

Wannabe Activiteit

Kinderen beleven de leukste en spannendste avonturen met het populaire Wannabe-programma. Kinderen ontdekken hoe leuk het is om voor één keer in de huid te kruipen van... een Boer, Prinses of Ridder, Indiaan, Parkranger of één van de vele anderen!

Voorwaarden

Voor kinderen van 4-10 jaar.

Prijzen

1 activiteit: ¤ 7,50 (+ geschenk)
3 activiteiten: ¤ 15,00 (+ geschenk)

Cool Factor Arrangement

Met het Cool Factor Arrangement beleef je het maximale Cool Factor effect bij Center Parcs! Dus houd je van actie en spanning, dan is dit zeker iets voor jou!
Inhoud:

  • BMX-huur voor één dag tijdens het verblijf
  • Deelname aan de Cool Factor Aqua Battle in de Aqua Mundo (Trotseer het drijvend platform: 1 uur, 2 teams, 5 opdrachten!)
  • Deelname aan de Cool Factor Next Level (Bekend van TV! Bloedstollende opdrachten in een 2,5 uur durend parcours)
  • Eén activiteit naar keuze

Voorwaarden

Te reserveren bij de cottageboeking, voor kinderen van 8-12 jaar Beschikbaar tijdens de weekenden en tijdens de schoolvakanties

Prijzen

Prijs per pakket/per kind: ¤ 24,95 , inclusief unieke bandana & armband

Orry & Vrienden Verrassingspakket

Verjaardag van de kids? Of gewoon een te gek begin van het verblijf? Met het Orry & Vrienden pakket begint de vakantie voor kids met een echte verrassing! Bij binnenkomst in de cottage staat een gevulde rugzak met de leukste Orry & Vrienden producten klaar.
Inhoud:

Orry & Vrienden rugzak gevuld met:
Boek nu het Orry & Vrienden Verrassingspakket: dit pakket is enkel vooraf te reserveren!

  • Orry & Friends vakantie doeboek
  • Orry & Friends velours kleurplaten Potloodjes

Voorwaarden

Te reserveren bij de cottageboeking.

Prijzen

Prijs per pakket: ¤ 19,95

Wannabe Pakket

Met het Wannabe Pakket wordt de vakantie voor kids nog leuker! Naast deelname aan één van de Wannabe's ontvangen uw kinderen een unieke Wannabe verkleedset (Piraat of Prinses) om de Wannabe thuis opnieuw te beleven!
Kinderen beleven de leukste en spannendste avonturen met het populaire Wannabe-programma. Kinderen ontdekken hoe leuk het is om voor één keer in de huid te kruipen van... een Boer, Prinses of Ridder, Indiaan, Parkranger of één van de vele anderen!

Voorwaarden

Te reserveren bij de cottageboeking, voor kinderen van 4-10 jaar

Prijzen

Prijs per pakket/per kind: ¤ 15,00

Kids Pas

Uw jongste koters zijn vast geweldig blij als u dit Kids Fun Arrangement voor ze boekt. En dat zij straks een paar dagen lekker bezig zijn, geeft u de tijd om af en toe samen iets te ondernemen? Dit arrangement is zeer aantrekkelijk, want op het park betaalt u 30% meer!
Dubbel en dik fun met: 1x Wannabe of Kiddies, 1x Kids Bingo, 1x Mini Golf (1 kind), 1x Kids Bike voor 1 daf, 1x Kids Disco CD!

Voorwaarden

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij boeking van uw accommodatie opgeven.

Prijzen

Per kind ¤ 22,50

BALUBA

Spelen is nergens leuker dan in BALUBA. In deze fantasievolle en kleurrijke indoor speelwereld mogen kinderen tot 12 jaar zich helemaal uitleven.

Prijzen

Gratis toegang tijdens het verblijf

Kids Klub

Voor kinderen tot en met 10 jaar biedt de Kids Klub divers kinderentertainment met o.a. een cool Wannabe activiteitenprogramma. Daarin worden uw kleintjes voor een dag omgetoverd tot wie ze maar willen. Compleet met bijbehorende outfit en make-up.

Prijzen

Kinderen t/m 10 jaar vanaf ¤ 0 tot ¤ 7,00

Glitter Tattoos & Schminken

Laat jezelf schminken in de mooiste kleuren en themas of zet één van de mooie of super stoere glimmende glitter tattoos!

Prijzen

¤ 3,00

Kids Bingo

Voor de kids organiseren we een leuke Kids Bingo met speciale prijzen. Eens kijken wie het eerste zijn kaart vol heeft. Bingo!

Voorwaarden

Kinderen t/m 12 jaar

Prijzen

Per bingoboekje ¤ 4,00

Kids Disco

In de Kids Disco dansen uw kinderen op de beat van de dj. Natuurlijk zijn ook de ouders uitgenodigd om mee te dansen.

Prijzen

Gratis activiteit voor kinderen t/m 12 jaar

Kiddies programma

Ook aan kinderen tot en met 3 jaar is gedacht: zij hebben hun eigen Kiddies programma. Met veilige activiteiten, zoals een knutseluurtje, workshops en spelletjes spelen

Voorwaarden

Onder begeleiding van 1 ouder

Prijzen

¤ 4,00 per activiteit/kind

Voorleesverhaaltjes

Voor de allerkleinsten: Voorleesverhaaltjes. Na zo'n dag rennen en vliegen brengt onze verhalenverteller rust voor het slapen gaan...

Prijzen

Gratis activiteit voor kinderen t/m 8 jaar

Kinderentertainment

Regelmatig zijn er leuke kinderoptredens in de BALUBA, check in het park wat er tijdens uw verblijf plaatsvindt. In ieder geval speelt Orry & Vrienden, de leuke kindershow met muziek en dans.

Prijzen

Gratis activiteit voor kinderen t/m 8 jaar

Kinderboerderij

In het park is een echte kinderboerderij. De konijntjes, biggetjes, geiten en de andere bewoners zijn heel aaibaar. Probeer maar!

Prijzen

Gratis toegang voor alle leeftijden

Orry & Vrienden

Orry, Rep, Bing en Woops zijn de helden van deze leuke kindershow. U komt ze tegen in de BALUBA.

Prijzen

Gratis activiteit

Baby- en kindermenu's in de restaurants

Uit eten gaan met kinderen is geen probleem in Center Parcs. In het Market Restaurant vindt u Olvarit-potjes voor de baby, evenals de lievelingsgerechten van uw kinderen.

Prijzen

Olvaritpotjes vrij verkrijgbaar

Speelhoek in de restaurants

Uw kinderen hoeven zich niet te vervelen als u nog wat langer wilt natafelen. In de speelhoek kunnen ze gezellig met andere kinderen spelen, knutselen of ravotten. Toch nog maar een nagerecht?

Babyverzorgings-faciliteiten

Een luier verwisselen kan meestal niet wachten tot u weer in uw cottage bent. Gelukkig kunt u op veel plaatsen in het park uw kleintje verschonen.

Kinderfietsen

U kunt de kinderfietsen thuis laten, bij het Cycle Center zijn fietsen per dag, weekend, midweek of week te huur. Voor de off-road tracks zijn er ook mountainbikes.

Prijzen

Fietsarrangement vanaf ¤ 7,95 per fiets/dag
Fietsarrangement vanaf ¤ 12,95 per fiets/weekend
Fietsarrangement vanaf ¤ 16,95 per fiets/midweek
Fietsarrangement vanaf ¤ 22,95 per fiets/week

Burley- en bolderwagenverhuur

Burley's en bolderwagens zijn leuk voor de kids en ook te huur voor 1 dag.

Prijzen

Burley ¤ 7,20 per dag
Bolderwagen + fiets ¤17,95 per day
¤28,95 Weekend
¤36,95 Midweek
¤49,95 Week

Kinderbedje, -park en -stoel

Een kinderbedje, -park en -stoel zijn standaard aanwezig in cottages vanaf 4 personen. U kunt extra meubilair bijboeken.

Prijzen

Per extra meubelstuk ¤ 4,95

Speeltuinen

In de buurt van uw cottage bevindt zich vast wel een speeltuin. Op diverse locaties staan de schommels klaar.

Prijzen

Gratis toegang voor alle leeftijden

Toys & Souvenirs

Het leukste kinderspeelgoed vindt u in de Market Dome, in de Toys & Souvenirs. Ook voor kleine cadeautjes is dit het juiste adres.

Kinder-doe-bad / Babybad

Onze kleinste bezoekers spelen en spetteren er op los in dit veilige zwembad. Het speelgoed is kindvriendelijk en er is altijd een badmeester in de buurt.


Huis&Tuin Meer Informatie
Shops&Music Meer Informatie
Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer