be flagNL

Les Hauts de Bruyères

* * * * *

in Sologne (Frankrijk)

Hauts de Bruyeres vroegboekkorting

Les Hauts de Bruyères: de voordelen van het park

Ontdek onze parkvideo

Ga op ontdekking in de Sologne: het park gelegen in het bos van het dorp Chaumont-sur-Tharonne, het ideale startpunt voor het bezoeken van de prachtige kastelen van de Loire. In het park les Hauts de Bruyères staat waterpret en wellness garant. Actie is er voor groot en klein; van klimparcours, experience factory, quad, paintball tot een bezoek aan de kinderboerderij en waterfietsen, voor elk wat wils.

Vergeet zeker niet de nieuwe Eden cottages te ontdekken, vanuit uit cottage geniet u middenin de natuur. Ook groepen kunnen hier terecht dankzij de cottage voor 12 personen.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer