be flagNL

De Huttenheugte

* * * *

bij Emmen en Coevorden (Nederland)

De Huttenheugte: overzicht van de parkspecialiteiten

Ontdek onze parkvideo

Beleef dolle pret in De Huttenheugte in Drenthe. Ontdek de kinderboerderij in Drenthse stijl met de wasberenopvang, ga voor actie in de Action Factory, spanning met de High Adventure Experience of kies voor waterpret in de Aqua Mundo. U kunt ook ontspannen in de sauna of het Turks stoombad. En vergeet zeker niet te genieten van een lekkere maaltijd in één van onze restaurants.

Compleet vernieuwd: álle Premium en VIP cottages
Alle Premium en VIP cottages in De Huttenheugte hebben een complete metamorfose ondergaan en zijn weer helemaal up to date. De heerlijke badkamer en keuken (incl. Dolce Gusto), moderne woonkamer en frisse styling zorgen ervoor dat u echt tot rust komt in uw cottage.

Voor een ontmoeting met uw favoriete tv-figuren: Kabouter Plop, Bumba, Piet Piraat en alle andere moet u bij Plopsa Indoor Coevorden zijn. Ook Ponypark Slagharen en Noorder Dierenpark liggen vlakbij.

NIEUW: Cool Factor Mission
Doorsta bloedstollende opdrachten en kraak de geheime code. Als je durft.
Heb jij de Cool Factor? Bewijs het in Center Parcs!

NIEUW: Evergreenz Family Buffet
Het nieuwe All You Can Eat Family Buffet, maar dan in een rustieke, landelijke sfeer.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer