be flagNL

De Kempervennen

* * * * *

bij Eindhoven (Nederland)

Kerstvakantie

De Kempervennen: overzicht van de parkspecialiteiten

Ontdek onze parkvideo

Indoor skiŽn in de winter of waterskiŽn in de zomer? Wandelen in het aangrenzende natuurgebied De Malpie? Snorkelen tussen de tropische vissen, daar hoeft u helemaal niet voor naar verre oorden! In het vakantiepark De Kempervennen kan het allemaal. Of maak een uitstapje: Eindhoven en Safaripark Beekse Bergen liggen op een steenworp afstand van het park en binnen 50 minuten rijdt u al naar De Efteling.

Tussen al deze avonturen door verblijft u op uw luxueuze Woonboot of in uw Eden cottage, een prachtige bungalow midden in de natuur.

Compleet vernieuwd: Šlle VIP cottages
Na een complete metamorfose van vloer tot plafond zijn alle VIP cottages in De Kempervennen weer helemaal van deze tijd. De heerlijke badkamer, moderne keuken (incl. Dolce Gusto) en frisse styling maken het echt een plek om thuis te komen.

NIEUW: Cool Factor Mission
Doorsta bloedstollende opdrachten en kraak de geheime code. Als je durft.
Heb jij de Cool Factor? Bewijs het in Center Parcs!

 

NIEUW: Evergreenz Family Buffet
Het nieuwe All You Can Eat Family Buffet, maar dan in een rustieke, landelijke sfeer.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer