be flagNL

De Kempervennen

* * * * *

Activiteiten en arrangementen

Lekker doen! In De Kempervennen bent u er een paar dagen echt tussenuit. En natuurlijk horen sportief ontspannen en lekker uit eten in het Market Restaurant er ook bij. Maak uw vakantie daarom compleet met de leukste activiteiten. Ga nu met het hele gezin themabowlen of bezoek de outdoor sportarena met voetbal-, basketbal- en / of volleybaltoernooien. En niet te vergeten onze arrangementen.

Zwem & Relax Meer Informatie
Eet & Drink Meer Informatie
Sport & Actie Meer Informatie
Kids&Fun Meer Informatie

Kids&Fun

De activiteiten van De Kempervennen zijn geschikt voor alle leeftijden. Zwemmen, spelen of verkleden: zij kunnen zich helemaal uitleven! En let op de aantrekkelijke kinderkortingen...

Wannabe Activiteit

Kinderen beleven de leukste en spannendste avonturen met het populaire Wannabe-programma. Kinderen ontdekken hoe leuk het is om voor één keer in de huid te kruipen van... een Boer, Prinses of Ridder, Indiaan, Parkranger of één van de vele anderen!

Voorwaarden

Voor kinderen van 4-10 jaar.

Prijzen

1 activiteit: ¤ 7,50 (+ geschenk)
3 activiteiten: ¤ 15,00 (+ geschenk)

Cool Factor Arrangement

Met het Cool Factor Arrangement beleef je het maximale Cool Factor effect bij Center Parcs! Dus houd je van actie en spanning, dan is dit zeker iets voor jou!
Inhoud:

  • BMX-huur voor één dag tijdens het verblijf
  • Deelname aan de Cool Factor Aqua Battle in de Aqua Mundo (Trotseer het drijvend platform: 1 uur, 2 teams, 5 opdrachten!)
  • Deelname aan de Cool Factor Next Level (Bekend van TV! Bloedstollende opdrachten in een 2,5 uur durend parcours)
  • Eén activiteit naar keuze

Voorwaarden

Te reserveren bij de cottageboeking, voor kinderen van 8-12 jaar Beschikbaar tijdens de weekenden en tijdens de schoolvakanties

Prijzen

Prijs per pakket/per kind: ¤ 24,95 , inclusief unieke bandana & armband

Orry & Vrienden Verrassingspakket

Verjaardag van de kids? Of gewoon een te gek begin van het verblijf? Met het Orry & Vrienden pakket begint de vakantie voor kids met een echte verrassing! Bij binnenkomst in de cottage staat een gevulde rugzak met de leukste Orry & Vrienden producten klaar.
Inhoud:

Orry & Vrienden rugzak gevuld met:
Boek nu het Orry & Vrienden Verrassingspakket: dit pakket is enkel vooraf te reserveren!

  • Orry & Friends vakantie doeboek
  • Orry & Friends velours kleurplaten Potloodjes

Voorwaarden

Te reserveren bij de cottageboeking.

Prijzen

Prijs per pakket: ¤ 19,95

Wannabe Pakket

Met het Wannabe Pakket wordt de vakantie voor kids nog leuker! Naast deelname aan één van de Wannabe's ontvangen uw kinderen een unieke Wannabe verkleedset (Piraat of Prinses) om de Wannabe thuis opnieuw te beleven!
Kinderen beleven de leukste en spannendste avonturen met het populaire Wannabe-programma. Kinderen ontdekken hoe leuk het is om voor één keer in de huid te kruipen van... een Boer, Prinses of Ridder, Indiaan, Parkranger of één van de vele anderen!

Voorwaarden

Te reserveren bij de cottageboeking, voor kinderen van 4-10 jaar

Prijzen

Prijs per pakket/per kind: ¤ 15,00

Kids Pas

Uw jongste koters zijn vast geweldig blij als u dit Kids Fun Arrangement voor ze boekt. En dat zij straks een paar dagen lekker bezig zijn, geeft u de tijd om af en toe samen iets te ondernemen? Dit arrangement is zeer aantrekkelijk, want op het park betaalt u 30% meer!
Dubbel en dik fun met: 1x Wannabe of Kiddies, 1x Kids Bingo, 1x Mini Golf (1 kind), 1x Kids Bike voor 1 daf, 1x Kids Disco CD!

Voorwaarden

Voor kinderen vanaf 4 jaar. Bij boeking van uw accommodatie opgeven.

Prijzen

Per kind ¤ 22,50

Kids Klub

De Kids Klub biedt divers kinderentertainment met o.a. een cool Wannabe activiteitenprogramma (voor kinderen tot en met 10 jaar). Daarin worden uw kleintjes voor een dag omgetoverd tot wie ze maar willen. Compleet met bijbehorende outfit en make-up.

Prijzen

Kinderen 3 t/m 12 jaar per persoon ¤ 7,50

Glitter Tattoos & Schminken

Laat jezelf schminken in de mooiste kleuren en themas of zet één van de mooie of super stoere glimmende glitter tattoos!

Prijzen

¤ 3,00

Kids Bingo

Voor de kids organiseren we een leuke Kids Bingo met speciale prijzen. Eens kijken wie het eerste zijn kaart vol heeft. Bingo!

Prijzen

¤ 4,00 per kaartje

Kidshaven

Kinderen zijn de kapitein en nemen zelf plaats achter het stuurwiel van een politie-, brandweer of reddingsboot. De papa en mama matrozen moeten natuurlijk achterin!

Voorwaarden

Open van april tot en met oktober

Trampoline

Uw kinderen beleven dolle pret al springend op de trampoline.

Voorwaarden

outdoor

Prijzen

¤ 1 per 6 minuten

Kids Disco

In de Kids Disco dansen uw kinderen op de beat van de DJ. Natuurlijk zijn ook de ouders uitgenodigd om mee te dansen.

Prijzen

Gratis activiteit voor kinderen t/m 12 jaar

Walk in Kids Klub

Ook aan kinderen tot en met drie jaar is gedacht: zij hebben hun eigen Kiddies programma. Met veilige activiteiten, zoals knutseluurtje, kleuren en spelletjes spelen.

Prijzen

Kinderen t/m 3 jaar ¤ 4,00

Kinderentertainment

Regelmatig zijn er leuke kinderoptredens in de Market Dome, check in het park wat er tijdens uw verblijf speelt. In ieder geval speelt Orry & Vrienden, de leuke kindershow met muziek en dans.

Prijzen

Gratis toegang

Wannabe activiteitenprogramma

Waarom komen kinderen toch zo graag naar Center Parcs? Dat komt door het kinderprogramma "Wannabe". Al hun wensen worden hier in vervulling gebracht. Ze worden even, wat ze later altijd al hebben willen zijn. Houdt u er wel rekening mee, dat het aanbod gewijzigd kan worden.

Wannabe thema's in De Kempervennen:

  • Wannabe een Boer: Werk aan de winkel... Of eigenlijk in de boerderij... Dieren voeren, hokken uitmesten en de schapen naar de wei brengen... Voor een middagje ben je de boer van de kinderboerderij!
  • Wannabe een Indiaan: Als echte indianen leren kinderen met pijl en boog schieten. Daarna kunnen ze lekker genieten van heerlijke marshmallows opgewarmd bij het kampvuur.
  • Wannabe een Kok: Wordt het pannenkoeken maken of koekjes bakken? Onder begeleiding maken kinderen heerlijke gerechten.
  • Wannabe een Prinses / Ridder: Een koninklijk avontuur voor stoere jongens en lieve meisjes wat eindigt met een mooie poppenkastvoorstelling in de Market Dome.

Prijzen

Wannabe activiteiten zijn voor kinderen vanaf 4 t/m 10 jaar oud.
Prijs per activiteit / per kind: ¤ 7,50 (+ cadeau).

Toys & Souvenirs

Het leukste kinderspeelgoed vindt u in de Market Dome, in de Toys & Souvenirs. Ook zijn hier kleine cadeautjes te koop.

Orry & Vrienden

Orry, Rep, Bing en Woops zijn de helden van deze leuke kinder show. U komt ze tegen op het podium van de Market Dome.

Speelhoek in de restaurants

Zich vervelen doen uw kleintjes niet als u nog wilt natafelen. In de speelhoek kunnen ze gezellig met andere kinderen spelen, knutselen of ravotten. Toch nog maar een nagerecht?

Speelplaatsen

In de buurt van uw cottage bevindt zich vast wel een speelplaats. Op diverse locaties staan de schommels klaar.

Prijzen

Gratis toegang voor alle leeftijden

Kinderboerderij

In het park is een echte kinderboerderij. De konijntjes, biggetjes, geiten en andere bewoners zijn heel aaibaar.

Prijzen

Gratis toegang voor alle leeftijden

Baby- en kindermenu's in de restaurants

Uit eten gaan met kinderen is geen probleem in Center Parcs. In de restaurants vindt u Olvaritpotjes voor baby's, evenals de lievelingsgerechten van uw kinderen.

Kinderbedje, -box en -stoel

Een kinderbedje, -box en -stoel zijn standaard aanwezig in cottages vanaf 4 personen. U kunt extra meubilair bijboeken.

Prijzen

Per extra meubelstuk ¤ 4,95

Kinderfietsen

U kunt de kinderfietsen thuislaten. Bij het Cycle Center zijn fietsen per dag, weekend, midweek of week te huur. Voor de off-road tracks zijn er ook mountainbikes.

Prijzen

Fietsarrangement vanaf ¤ 8.00 per fiets/dag
Fietsarrangement vanaf ¤ 13.00 per fiets/weekend
Fietsarrangement vanaf ¤ 17.00 per fiets/midweek
Fietsarrangement vanaf ¤ 23.00 per fiets/week

Bicycle burley verhuur

Bicycle burlies zijn leuk voor de kids en ook te huur voor 1 dag.

Prijzen

Bolderwagen + fiets:
¤17,50 per dag
¤25,50 Weekend
¤33,00 Midweek
¤45,00 Week

Voorleesverhaatljes

Voor de allerkleinsten: Voorleesverhaatljes. Na zo'n dag rennen en vliegen brengt onze verhalenverteller rust voor het slapen gaan...

Prijzen

Gratis voor kinderen t/m 8 jaar

Babyzwemmen

Het zwembad is heerlijk op temperatuur gebracht voor deze eerste kennismaking van uw kleintje met het water. We raden u aan deze activiteit van tevoren te reserveren als u zeker wilt zijn van een plaatsje.

Voorwaarden

Voor baby's van 0-18 maanden.

Prijzen

Voor baby en ouder samen ¤ 4,00

Kinder-doe-bad/Babybad

Onze kleinste bezoekers spelen en spetteren er op los in dit veilige badje. Het speelgoed is kindvriendelijk en er is altijd een badmeester in de buurt.

Prijzen

Gratis

Peuter zwemmen

Het water van het zwembad is heerlijk op temperatuur gebracht voor de jonge gasten. Tijdens het Peuter zwemmen kunnen ze heerlijk samen spetteren en spelen.

Voorwaarden

Voor kinderen van 1.5-3 jaar.

Prijzen

Voor kind en ouder samen ¤ 4.00

Babyverzorgings-faciliteiten

Een luier verwisselen kan meestal niet wachten tot u weer in uw cottage bent. Gelukkig kunt u op veel plekken in het park uw kleintje verschonen.


Huis & Tuin Meer Informatie
Shops & Music Meer Informatie
Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer