be flagNL

Le Lac d'Ailette

* * * * *

in Aisne (Frankrijk)

Activiteiten indoor

In Le Lac d'Ailette is er een uitgebreid programma met binnenactiviteiten zodat u zich ongeacht het weer het hele jaar door kunt uitleven, ontspannen en vermaken. Met zijn tweetjes of met de familie, met kleine kinderen of jongeren kunt u deelnemen aan allerlei gezamenlijke activiteiten, zowel in de zomer als in de winter. Organiseer een bowlingfeest, doe mee aan een van de vele georganiseerde sporttoernooien of breng vrolijke uurtjes door met uw familie op de trampoline of op de springkussens.

Andere activiteiten

 • Crazy Bingo

  Doe mee met onze Crazy Bingo! Iedere avond in de Market Dome kunt u verschillende prijzen winnen en zelfs een waardebon van ¤ 250 die u bij uw volgende bezoek in Center Parcs kunt besteden. Wie heeft het meeste geluk?

  Prijs: ¤ 7,95 per persoon.

 • Nieuw! Hang Outs

  Een plek voor tieners onder elkaar. Beetje chillen, beetje muziek luisteren, beetje Whatsappen en Instagrammen. Verboden voor ouders.

 • Racketsporten

  Er gaat niets boven een potje tennis (indoor / outdoor), badminton of tafeltennis om samen met vrienden energie kwijt te raken. Wij raden u aan dit voor aankomst te reserveren.

  Prijs:

  Tennis : ¤12,00 baan/45 min.
  Badminton : ¤9,50 baan/30 min.
  Tafeltennis: ¤5,00 tafel/30 min.

 • Biljart, Bowling

  Geniet met familie of vrienden van een partijtje bowling, biljart of virtuele bowling terwijl u nipt aan een van de heerlijke cocktails uit het Colibri Café.

  Prijs: Bowling: ¤ 29,00 / 55 minuten.

  Het wordt aangeraden om voor aankomst te reserveren.

 • House of Games

  Formule 1, flipperen, vechten met virtuele vijanden... In House of Games vindt u de nieuwste videospelletjes. Gegarandeerd plezier voor iedereen!

  Prijs: Afhankelijk van de machine

 • Skate park

  Als je houdt van glijden, snelheid en springen, dan kan je op dit skate park zéker uit je dak gaan.

  Prijs: Gratis.

  Eigen materiaal meenemen

 • Family Arrangement

  Dit arrangement voor 4 personen bevat:
  - 55 min. bowling
  - 1/2 uur racketsport: tennis, badminton, pingpong of squash
  - 1 keer minigolf

  Prijs: Prijs voor 4: ¤ 55

  Tegelijkertijd met uw cottage te boeken of voor uw aankomst. Arrangement beschikbaar zolang de voorraad strekt.

 • Vroege boekers beleven en besparen meer!

  Meer info

 • Wat is Center Parcs?

  Beleef het Center Parcs gevoel!

  Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer