be flagNL

Limburgse Peel

* * *

bij Venlo (Nederland)

Sport en ontspanning

Of u nu met vakantie gaat om u sportief uit te leven of om alle stress van u af te gooien: in Center Parcs Limburgse Peel vindt u wat u zoekt. Neem uw golfclubs mee, want de greens van de 18-holes golfbaan De Golfhorst liggen er prima bij. Een andere type balletje slaan kan ook: u kunt indoor of buiten tennissen of u wagen aan een partijtje squash of tafeltennis.

Voor wie het liever wat rustiger aan doet: gooi uw lijn uit in de fraai aangelegde visvijver of maak een ritje op de huifkar.

Andere activiteiten

 • Nieuw! Center Parcs Academy: Active Walking

  Onder leiding van een ervaren gids loopt u een route door de mooie omgeving van het park. De gids geeft aanwijzingen voor een goede looptechniek en vertelt ondertussen interessante weetjes over het landschap.

 • Nieuw! Center Parcs Excursies

  De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.

 • Racketsporten

  Krijg uw sportieve vorm terug met badminton, squash, tennis en tafeltennis

  Prijs:

  Prijs per 55 minuten
  Tafeltennis ¤ 7,50
  Badminton ¤ 15,00
  Squash ¤ 15,00
  Tennis (in- of outdoor) ¤ 19,50

 • Bowling

  Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!

  Prijs:

  Bowling 55 minuten/baan voor 18:00 uur : ¤ 15,00.
  Bowling 55 minuten/baan na 18:00 uur : ¤ 20,00.

 • Midgetgolf & Co.

  Minigolf is gegarandeerd plezier voor de hele familie! Wie laat de meeste vaardigheid zien en slaat met de minste slagen de bal in de hole? Maar let op - de kleintjes hebben hier een voorsprong.

  Prijs: Per persoon en spelletje ¤ 6,00

 • 9-hole Shortgolf

  Wat dacht u van een spelletje Shortgolf? Shortgolf is een aangepaste vorm van de geliefde golfsport. Alleen de bal is wat lichter

 • Vissen

  Kunt u goed stil zitten? Met wat geluk en geduld vangt u misschien een grote vis in het meer

  Prijs: Gratis

 • Fiets Arrangement

  Stap eens op de fiets en verken onze natuur. Met het hele gezin natuurlijk. Als u nu al een Fiets Arrangement boekt, zal uw fiets gegarandeerd klaarstaan.

  Prijs:

  Type fiets
  WE MW WK
  Citybike € 20,00 € 23,00 € 33,00
  Kinderfiets (max lengte kind: +/- 140 cm) € 13,00 € 17,00 € 23,00
  Mountain bike € 25,00 € 33,00 € 4,50
  Routekaart € 4,50 € 4,50 € 4,50

 • Vroege boekers beleven en besparen meer!

  Meer info

 • Wat is Center Parcs?

  Beleef het Center Parcs gevoel!

  Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer