be flagNL

Het Meerdal

* * * *

bij Venlo (Nederland)

Kerstvakantie

Het Meerdal: overzicht van de parkspecialiteiten

Bekijk onze park video

Als u op zoek bent naar wat ontspanning voor het hele gezin, dan is Het Meerdal vlak bij Venlo echt iets voor u. Kinderen leven zich helemaal uit in het indoor speelparadijs BALUBA, terwijl u heerlijk tot rust komt in het schitterende natuurgebied De Peel. Maar ook voor sport en actie is Het Meerdal een uitstekende bestemming. Samen genieten in het reusachtig subtropisch zwemparadijs en fun op de superlange glijbaan.

Compleet vernieuwd: Šlle Premium en VIP cottages.
Na een complete metamorfose van vloer tot plafond zijn alle Premium en VIP cottages in Het Meerdal weer helemaal van deze tijd. De heerlijke badkamer, moderne woonkamer en keuken (incl. Dolce Gusto) en frisse styling maken het echt een plek om thuis te komen.

NIEUW: Cool Factor Mission
Doorsta bloedstollende opdrachten en kraak de geheime code. Als je durft.
Heb jij de Cool Factor? Bewijs het in Center Parcs!

NIEUW: Evergreenz Family Buffet
Het nieuwe All You Can Eat Family Buffet, maar dan in een rustieke, landelijke sfeer.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer