be flagNL

Les Trois ForÍts

* * * * *

in Moselle-Lorraine (Frankrijk)

Trois Forets Fietsen Trois forÍts

Les Trois ForÍts: de voordelen van het park

Ontdek onze parkvideo

Met zijn 435 hectare bos is Les Trois ForÍts nu officieel het grootste en meest bosrijke park dat Center Parcs in Europa heeft, vlakbij Moselle-Lorraine. De bijzondere flora en fauna en de cottages die volledig uit hout bestaan maakt dat het hele park mee opgaat in de natuur. Het park beschikt over een Aqua Mundo zoals u nog nooit hebt gezien vol faciliteiten; met een golfslagbad, super space bowl, kinderbad, glijbanen, waterboom, wildwaterbaan en er zijn ook tal van activiteiten buiten het water zoals een kinderboerderij, BALUBA, klimparcours, sportieve en ludieke activiteiten voor iedereen... te veel om op te noemen!

Zin om met een grote groep er tussenuit te trekken? Geen probleem er zijn cottages tot 12 personen beschikbaar, zodat u uw vakantie gezellig samen kunt doorbrengen.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer