be flagNL

Park Bostalsee

* * * *

in Saarland (Duitsland)

In de hoofdrol: het meer

Het kan niet missen: het 120 ha grote meer is onweerstaanbaar voor alle vakantiegangers. Alleen al het weidse uitzicht over het blauwe water en de groene heuvels werkt ontspannend. U krijgt er direct dat zorgeloze vakantiegevoel van.

En wat gaat u doen? In het verfrissende meer springen om een stukje te zwemmen, leren zeilen of er een lange wandeling omheen maken? Of misschien toch de talloze activiteiten in het park zelf ontdekken?

En er komt geen einde aan alle mogelijkheden: u ontdekt al snel dat er héél veel culturele activiteiten in de regio te ondernemen zijn. Het voordeel: hoe vaak u ook komt, u kunt altijd wat nieuws beleven.

Andere activiteiten

 • Nieuw! Center Parcs Excursies

  De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.

 • Outdoor minigolf

  Onze buitenruimte beschikt over 18 verschillende banen waarop met familie of vrienden gespeeld kunnen worden. De banen zijn onderverdeeld in drie moeilijkheidsgraden: eenvoudig-gemiddeld-moeilijk. De 18 Minigolf-banen volgen het thema "people on travel", waarbij elke baan een ander aspect van dit thema weergeeft.

  Kinderen tot 12 jaar: ¤4,50
  Volwassene: ¤6,00

 • Tafeltennis

  Wees sportief en speel tafeltennis met je vrienden. Het gebruik van de tafeltennis bats is gratis.

  Prijs: gratis

 • Tennis

  Of u nu alleen of in dubbelspel op de baan wilt spelen, onze tennisbaan biedt hiervoor de ideale gelegenheid. Rackets en ballen zijn eenvoudig te huren bij ons Guest Service-gebouw.

  Prijs: ¤ 19,50

 • Fiets- en Funbike-verhuur

  Ontdek de adembenemende natuur via een van de vele fietspaden. In ons Cycle Center vindt u naast klassieke fietsen en mountainbikes ook citybikes en veel verschillende Funbikes, zoals Riksja's, smarty's, Family-Bikes of E-Bikes en E-cars. Een overzicht van alle beschikbare voertuigen vindt u bij het Cycle Center, waar u uw favoriet kunt huren.

  Prijs: ¤ 12,00

 • Waterfiets en E-Boot Verhuur

  We hebben in totaal 40 waterfietsen, die de vorm hebben van een witte zwaan. De waterfietsen zijn bedoeld voor maximaal 4 personen. Daarnaast kunt u kiezen uit 5 verschillende elektrische boten, die plaats bieden voor 2 volwassenen en 2 kinderen. De elektrische boten zijn verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Politie, brandweer, dolfijn, mini-veerboot en reddingsboot. U wilt een kleine rondvaart maken over de mooie Bostalsee? Huur dan eenvoudig een van onze boten bij het Cycle Center, direct bij de aanlegsteiger.

  Prijs:

  Waterfiets: ¤ 10,00 (60 min.)
  E-boot: vanaf ¤ 9,95
  Minihaven-boot: vanaf ¤ 11,95

 • Birdie-Golf

  U wilt graag Minigolf spelen, maar het weer werkt niet mee? Dan gebruikt u toch gewoon onze Indoor Minigolfbaan "Birdie Golf". De in totaal 12 verschillende en afwisselende banen garanderen speelplezier voor de hele familie. En als u even op uw medespelers moet wachten, kunt u de echte vogels aan de rand van de baan bekijken.

  Prijs:

  Kinderen tot 12 jaar: ¤4,50
  Volwassene: ¤6,00

 • Bowling

  Hebt u zin in een gezellige Bowling-avond? Geen probleem. Wij hebben in totaal 8 Bowlingbanen die u de mogelijkheid bieden een leuke avond te hebben met vrienden en familie. Alle banen zijn ook geschikt voor kinderen. Aanmelden en het reserveren van een baan kan via de receptie.

  Prijs:

  Voor 18u: ¤22,50 per uur
  Na 18u: ¤25,00 per uur

 • House of Games

  In ons House of Games vindt u onder meer een pooltafel en Airhockeytafel, maar ook flipperkasten.

 • Vissen

  In de Bostalsee zwemmen palingen, forellen, snoekbaarzen en snoeken. Dit rijke visbestand en de goede waterkwaliteit maken van de Bostalsee een geliefd viswater. Er kan gevist worden vanaf verschillende oeverzijden. Hiervoor is wel een visbewijs nodig. Van 01-01 tot 15-02 geldt een visverbod voor het visgebied Bostalsee.

 • Sporttoernooien

  Wie veel teamgeest heeft, kan deelnemen aan een van onze sporttoernooien. Er zijn bijvoorbeeld beachvolleybal- en voetbaltoernooien. Ook vinden in de Market Dome Bowling- en Minigolftoernooien plaats.

 • Zeilschool S.A.L.T.

  Al eens gezeild? In samenwerking met de Zeilschool S.A.L.T. bieden wij u verschillende cursussen aan, onder meer: Surfen, zeilen of Stand-Up Paddling. Bij Center Parcs huurt u tegen gunstige voorwaarden uit het ruime aanbod misschien wel een zeilboot, surfplank of een catamaran! Alle cursussen en boten kunnen direct gehuurd worden bij de receptie.

  Prijs:

  Tot ¤5 korting bij het vooraf boeken van surf- en zeilcursussen.
  De kortingen zijn reeds meegenomen in de geadverteerde prijzen.
  Bekijk hier de prijzen

 • Fiets Arrangement

  Stap eens op de fiets en verken onze natuur. Met het hele gezin natuurlijk. Als u nu al een Fiets Arrangement boekt, zal uw fiets gegarandeerd klaarstaan.

  Prijs:

  De prijzen zijn vanaf:

  Type fiets
  WE MW WK
  Citybike
  € 20,00 € 23,00 € 33,00
  Kinderfiets (max lengte kind: +/- 140 cm)
  € 13,00 € 17,00 € 23,00
  Mountainbike
  € 25,00 € 33,00 € 45,00

 • Adventure Pas

  Wilt u lekker avontuurlijk bezig zijn? Dat kan bij Center Parcs en nu nog voordeliger met de Adventure Pass. De pas is geldig voor 2 avontuurlijke activiteiten: boogschieten en High Adventure.

  Prijs:

  Prijs per pas (2 activiteiten)
  Vanaf 12 jaar: ¤ 21,95

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer