be flagNL

Park Eifel

* * *

bij Koblenz (Duitsland)

Sport en ontspanning

De ene neemt vakantie om te genieten van de rust, de andere om zich een keertje helemaal te kunnen uitleven. In Center Parcs Park Eifel kiest u zelf hoe u uw vakantie wilt beleven. Met een stevige portie sport (tennis, squash, mountainbiken), een vleugje avontuur (skiŽn in de winter) of toch liever met lekker niets doen (sauna, solarium, massages).

Andere activiteiten

 • Nieuw! Baby Servicepakket (binnenkort beschikbaar)

  U heeft al genoeg mee te sjouwen als u op vakantie gaat met uw baby. Daarom kunt u bij Center Parcs gratis een compleet Baby Service Pakket lenen: verschoningskussen, baby-box, schommelstoel, babybad, nachtlamp, buggy en verplaatsbaar babyhekje.
  Deze producten zijn niet standaard aanwezig in uw cottage. Vraag ze bij uw boeking aan, en wij zorgen dat ze bij aankomst klaar staan in uw cottage. Let op: beperkte beschikbaarheid.

 • Nieuw! Center Parcs Excursies

  De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die u alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is uw vakantieplezier helemaal compleet.

 • Racketsporten

  Krijg uw sportieve vorm terug met badminton, squash, tennis en tafeltennis

  Prijs:

  Prijs per 55 minuten
  Tafeltennis § 7,50
  Badminton § 15,00
  Squash § 15,00
  Tennis (in- of outdoor) § 19,50

 • Bowling en meer

  Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!

  Prijs:

  Bowling 55 minuten/baan voor 18:00 uur : § 22,50.
  Bowling 55 minuten/baan na 18:00 uur : § 25,00.
  Biljart

 • Midgetgolf

  Midgetgolf is de ideale familiesport! Op de 18-hole midgetgolfbaan kunnen zowel kleintjes als groten terecht. De golfclubs kunnen gehuurd worden bij de Info Desk in BALUBA.

  Prijs:

  Per persoon en spelletje § 6,50
  Kinderen tot 12 jaar § 4,50
  Familie (2 volw, 1 kind) § 15,50

 • SkiŽn en sleeŽn (in de winter)

  Om met ski en slee door de sneeuw te ravotten, hoeft u geen lange reis meer te maken. Ook rondom het park zijn hiervoor verschillende mogelijkheden.

  Prijs: Sleeverhuur vanaf § 5,50 per dag

 • Nordic Walking / wandelen

  Natuur zover het oog kan zien. Het gebied rondom het park is een echt wandelpardijs. Ook GPS-wandelen is mogelijk. En een van de routes van Nordic Fitness Parks, Europa's grootste Nordic Fitness Parks, loopt direct langs het park.

 • Ontdekkingswandeling

  Kom de bruisende Vulkaan-Eifel omgeving ontdekken! Onze ervaren gids zal u door het bos en rond het Heilbachsee meer leiden. Aan de hand van de sprookjes en legendes van de regio zal u meer van de flora en fauna te weten komen. Ervaar de natuurlijke omgeving van de maren met al uw zintuigen!

  Prijs:

  De Toppings worden aanvaard voor deze ontdekkingswandeling:
  - 1 Topping voor 2 deelnemende personen aan de wandeling

  Normale prijs (zonder Toppings):
  • Volwassenen (13 jaar en ouder): 3,00 Euro
  • Kinderen (van 4 tot 12 jaar): 1,50 Euro
  • Kinderen (van 0 tot 3 jaar): gratis

 • House of Games

  Autoracen in de racesimulator, flipperen, gokken (boven de 18 jaar)... In de House of Games vindt u de nieuwste videogames en real life spelletjes. Fun voor allemaal!

  Prijs: Per spel vanaf § 1,00

 • Fiets Arrangement

  Stap eens op de fiets en verken onze natuur. Met het hele gezin natuurlijk. Als u nu al een Fiets Arrangement boekt, zal uw fiets gegarandeerd klaarstaan.

  Prijs:

  De prijzen zijn vanaf:

  Type fiets
  WE MW WK
  Citybike
  € 20,00 € 23,00 € 33,00
  Kinderfiets (max lengte kind: +/- 140 cm)
  € 13,00 € 17,00 € 23,00
  Mountainbike
  € 25,00 € 33,00 € 45,00

 • Vroege boekers beleven en besparen meer!

  Meer info

 • Wat is Center Parcs?

  Beleef het Center Parcs gevoel!

  Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer