be flagNL

Park Nordseeküste

* * *

bij Bremen (Duitsland)

Park Nordseeküste: overzicht van de parkspecialiteiten

Discover our park

Op het groene schiereiland Butjadingen in de Waddenzee ligt Nordseeküste. Het gigantisch subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo telt maar liefst vier niveaus. Heerlijk om te relaxen is de sauna in 1001 nacht-thema. Voor wie houdt van het strand en eens graag wil uitwaaien is de ideale plaats het Friesenstrand. Uniek aan deze regio is de eigen theecultuur. Voor wie de omgeving wil gaan ontdekken is er vlakbij het belevenis- en dierenpark Jaderpark, shoppen kan in het naburige Bremen.

Relaxen na een drukke dag kan in uw hotelkamer of cottage met zicht op de prachtige natuur. Na een drukke dag geen zin meer om nog te koken? Geen probleem geniet van een heerlijk menu in één van onze restaurants.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer