be flagNL

Park Nordseeküste

* * *

bij Bremen (Duitsland)

Sport en ontspanning

Als u op zoek bent naar een vakantieplek waar u zich op sportief vlak helemaal kunt uitleven, dan zit u vast en zeker goed in Park Nordseeküste. U kunt gaan beachvolleyballen op het Friesenstrand, een balletje slaan op de avonturengolfbaan "Nordsee Golf". Een absolute must is het wadlopen: op uw blote voeten wandelt u bovenop de Waddenzee. Een aanrader!

Andere activiteiten

 • Racketsporten

  Krijg uw sportieve vorm terug met badminton, squash, tennis en tafeltennis

  Prijs:

  Prijs per 55 minuten
  Tafeltennis gratis
  Badminton ¤ 8,00
  Squash ¤ 8,00
  Tennis (indoor) ¤ 10,50

 • Bowling en meer

  Bowling begint als de ballen aan het rollen gaan en biedt een geslaagde combinatie van sportiviteit en gezellig samenzijn. Probeer het zelf!

  Prijs:

  Bowling 55 minuten/baan:
  10-12 uur: ¤ 12,00
  12-14 uur: ¤ 14,00
  14-16 uur: ¤ 16,00
  16-18 uur: ¤ 18,00
  Na 18 uur: ¤ 20,00

 • Midgetgolf (Noordzee-Golf)

  Zoals de naam al zegt, is de baan volledig in maritiem thema uitgevoerd, met veel spannende en avontuurlijke uitdagingen voor groot en klein. Op deze 18-hole baan heeft de hele familie plezier.

  Prijs:

  Per persoon en spelletje ¤ 8
  Kinderen tot 12 jaar ¤ 5
  Familiekaart (2+2) ¤18,00

 • Waddenlopen

  In de Waddenzee wisselen eb en vloed elkaar elke zes uur af. In een ogenblik verandert het landschap op magische wijze. De wisselende waterstanden maken het mogelijk om op het wad te wandelen. Beleef dit natuurfenomeen samen met ervaren wadlopers.

  Prijs:

  Volwassenen vanaf 13 jaar: ¤ 8,00
  Kinderen tot 12 jaar: ¤ 3,00

 • Fietsen

  Weet u waarom de Friezen zo weinig op vakantie gaan? Omdat ze net naast de voordeur frisse lucht en een uniek landschap hebben. En de 250 km aan fietspaden nodigen uit tot een lange fietstocht.

 • Fietsarrangement

  Ontdek de prachtige omgeving van het park Nordseeküste met de fiets. Met een Fietsarrangement dat u al vooraf kunt boeken, bent u zeker van een passende fiets bij de geselecteerde samenwerkingspartner ter plaatse gedurende uw hele verblijf. Service en fietsmateriaal van de samenwerkingspartner worden zeer gewaardeerd door de gasten.

  Prijs:

  De prijzen zijn vanaf:

  Type fiets
  WE MW WK
  Citybike
  € 15,00 € 20,00 € 30,00
  Kinderfiets (max lengte kind: +/- 140 cm)
  € 10,00 € 15,00 € 20,00
  Mountainbike
  € 20,00 € 30,00 € 40,00

  Boek ook een Fietsarrangement en verzeker uzelf en uw familie van avontuurlijke fietstochten direct langs UNESCO Wereldnatuurerfgoed de Waddenzee!

 • Vroege boekers beleven en besparen meer!

  Meer info

 • Wat is Center Parcs?

  Beleef het Center Parcs gevoel!

  Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken België Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken België Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer