be flagNL

Park Hochsauerland

* * * *

Winterberg (Duitsland)

Beleef de feestdagen bij Center Parcs

Park Hochsauerland: overzicht van de parkspecialiteiten

Ontdek onze parkvideo

Klik, klik - dat is het hardste geluid in het park: de schoenen die vastgezet worden op de mountainbikepedalen. Geen wonder dat het Sauerland een El Dorado is voor mountainbikers, wandelaars, Nordic Walkers en - in de winter, als vrouw Holle meedoet - voor skiŽrs.

Ga naar het hoogste punt van het park, strek uw armen uit - en geniet van het heerlijke gevoel om uw dagelijkse leven achter u te laten. Een gevoel dat u in Park Hochsauerland tijdens uw hele vakantie zult hebben. Of u nu met vrienden of familie komt, of u ons in de zomer of winter bezoekt, of u gebruik maakt van de talrijke sportmogelijkheden of ontspant in de buitensauna van een luxe VIP cottage voor 12 personen. Wat wordt het hoogtepunt van uw vakantie?

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Wat is Center Parcs?

    Beleef het Center Parcs gevoel!

    Meer info

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart Parken aan zee
| Meer