be flagNL

De Vossemeren

* * * * *

bij Lommel

zomer last minutes

De Vossemeren: Ontdek de unieke kenmerken

De Vossemeren in Belgisch Limburg heeft het allemaal: de Sahara van Lommel om te wandelen en fietsen in de natuur, een subtropisch zwembad waar u ook kunt snorkelen, compleet vernieuwde VIP cottages met veel luxe ťn twee watersportmeren. Komt u waterskiŽn of wakeboarden op de nieuwe waterskibaan?

Compleet vernieuwd: VIP Cottages
Alle VIP Cottages in De Vossemeren hebben een complete metamorfose ondergaan, van badkamer tot woonkamer en styling. Een heerlijke plek om thuis te komen!

NIEUW: Cool Factor Mission
Doorsta bloedstollende opdrachten en kraak de geheime code. Als je durft.
Heb jij de Cool Factor? Bewijs het in De Vossemeren!

NIEUW! Vernieuwde restaurants
Maak kennis met de nieuwste restaurants in De Vossemeren: Evergreenz, Today's, Fuego, Nonna's en Grand Cafť.

Waterskibaan
Op een baan van 600 m lang kunt u op het meer van De Vossemeren waterskiŽn, wakeboarden, flyboarden en banaanvaren. Voor ervaren watersporters en beginners.

  • Vroege boekers beleven en besparen meer!

    Meer info

  • Boek nu uw verblijf!

    Twijfel niet en boek nu uw vakantie bij Center Parcs.

    Boek nu

Vroegboekkorting Vakantie met baby Vakantie met kinderen Vakantie jongeren Groepsvakanties 55plus vakantie Last Minute Vakantieparken BelgiŽ Vakantieparken Nederland Vakantieparken Frankrijk Vakantieparken Duitsland Winterberg Krokusvakantie Paasvakantie Zomervakantie Herfstvakantie Kerstvakantie Plopsa Indoor Hasselt Bungalowparken BelgiŽ Romantisch weekendje Visvakantie Vakantie met hond Familievakantie Pinksteren Weekendje weg Fietsvakantie Hemelvaart
| Meer