It's our pleasure doing business

Business Solutions

Business Solutions biedt bedrijven de accommodatie en faciliteiten van zowel Center Parcs als Sunparks voor het organiseren van bedrijfsfeesten, teambuildingactiviteiten, vergaderen en evenementen. Vlak bij huis en weersonafhankelijk: één verhaal voor beide merken.

U vindt diverse Center Parcs en Sunparks locaties in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk.

Meetings & Personeelsfeesten

Een groots opgezet event, een congres of meeting, het vraagt heel wat organisatie. Business Solutions neemt u alles uit handen en zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt. Of dat nu voor 20 of voor 3.000 genodigden is. In de inspirerende omgeving van onze parken maakt u er een onvergetelijke belevenis van.

Teambuilding

Een team is maar zo sterk als z'n zwakste schakel. Zaak dus om die zo sterk te mogelijk te maken. En geen betere manier daarvoor als een spannende -en leuke- teambuilding, zoals: Mountainbiken, Golfen, Scuba Diving, Survival, GPS tochten en diverse watersport mogelijkheden.

Evenementen op maat

Business Solutions is de gedroomde partner voor elk bedrijf dat consumentgerichte evenementen organiseert. Wij beschikken immers over de locaties en de ervaring om van elk project een weergaloos succes te maken. Zo maken wij de organisatie van uw evenement zo gemakkelijk mogelijk.

Incentives & Verblijven

Bent u op zoek naar een gewaardeerde incentive voor uw medewerkers, klanten of andere relaties? Dan bent u bij Business Solutions aan het juiste adres: we hebben voor ieder wat wils. Wie is immers niet te vinden voor een verblijf in één van onze parken? Voor langere tijd ver van huis werken is niet altijd even leuk. Niet voor de medewerker in kwestie en niet voor u omdat het extra organisatie vraagt. Business Solutions neemt u dit werk graag uit handen!

| Meer