Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Cycle Center: verhuur van alle type vervoer

Boek nu
Fietsen - cycle center

Het Cycle Center van Center Parcs

De fiets is de perfecte manier om onze parken en de natuur eromheen te ontdekken. En jij hoeft hem niet eens zelf mee te nemen: fietsen in alle soorten en maten zijn te huur bij het Cycle Center. Je kunt ze voor aankomst al reserveren samen met je cottage, in Mijn Center Parcs of ter plaatse op het park huren. Van comfortabele Gazelle fietsen, stevige mountainbikes, kinderfietsen en –zitjes tot E-bikes, E-cars en Fun Bikes.

Omdat onze parken onderling verschillen qua grootte en omgeving, is het aanbod niet overal hetzelfde. Je ziet het vanzelf tijdens het boeken of op het park zelf.

Fietsen

Fietsen - cycle center
Onze parken liggen midden in de natuur. Stap dus op de fiets en haal een frisse neus! Voor volwassenen zijn er goed onderhouden Gazelle fietsen.

Voor de kids kun je er een veilig stoeltje opzetten of een Burley achter hangen. Of de kinderen fietsen zelf mee. Voor het ruigere werk door de bossen of in de heuvels zijn er (kinder)mountainbikes.


E-move

e-move - cycle center
In en om het park kun je erop uit met allerlei elektrische voertuigen. E-Move is fun, gemakkelijk en… ook de natuur is er blij mee.
  • E-bike. Toch sportief bewegen maar dankzij een elektrische fiets net iets sneller of verder.
  • E-cars (4 en 6 personen). Handig! Boodschappen, strandtassen: alles past erin.
  • Segway. Even je balans vinden en dan is sturen en ‘gas geven’ met je lichaam dikke pret.
  • E-step. Willen de tieners even rondracen door het park?  De E-step is fun!
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).