Vind onze parken

Vakantie in Daun

Een bijzondere omgeving in de natuur

Een verkwikkend verblijf in Daun omringd door vulkanische landschappen

Gelegen in het westen van Duitsland, tussen Keulen, Frankfurt en Trier, vindt u vakantiepark Eifel. Het vakantiepark ligt in een groene omgeving en wordt omringd door een adembenemend vulkanisch landschap.

Breng een geweldige vakantie in Daun door
Een verkwikkend verblijf in Daun omringd door vulkanische landschappen

Gelegen in het westen van Duitsland, tussen Keulen, Frankfurt en Trier, vindt u vakantiepark Eifel. Het vakantiepark ligt in een groene omgeving en wordt omringd door een adembenemend vulkanisch landschap.

Breng een geweldige vakantie in Daun door en vergeet vooral niet om het gebied rondom het vakantiepark te verkennen. Bewonder al het natuurlijk schoon van de meren en de Eifelkrater. Vist u liever? Dan kunt u tijdens uw vakantie in Daun terecht bij het grote meer Heilbachsee. Hier biedt men u een nieuwe activiteit aan: een speurtocht waarin u puzzels moet oplossen om de locatie van een schat te ontdekken. In de buurt van vakantiepark Eifel ligt Trier, de ideale bestemming voor cultuurliefhebbers. Tijdens uw vakantie met kinderen in Daun mag u een bezoekje aan de reservaten met wilde dieren niet overslaan. In vakantiepark Eifel wordt alles op alles gezet om uw vakantie in Vulkaneifel tot een succes te maken.

Betoverend mooi en rustig, dat zijn kenmerken van vakantiepark Eifel. Met gezin of vrienden kunt u genieten van allerlei verschillende activiteiten. Als u staat te popelen op het vulkanische landschap te verkennen, kunt u ervoor kiezen dat op een mountainbike te doen, of heerlijk rustig met Nordic Walking. Vergeet ook niet een ontspannend partijtje tennis of squash te spelen. In het vakantiepark in Daun is er voor ieder wat wils. Zo vermaakt elk gezinslid zich uitstekend.

De kinderen zullen zich vergapen aan de vele activiteiten die er voor hen klaar liggen. Een vakantie met het gezin in Daun is fantastisch. In vakantiepark Eifel vindt u midden in het Nature Adventure Park een indrukwekkend piratenschip. De kinderen kunnen zich tevens uitleven in de Kids Factory, een enorme overdekte speeltuin. Vergeet vooral het waterpark Daun niet. Hier is het genieten geblazen voor zowel jong als oud! En jonge moeders kunnen hun hart ophalen bij het babyzwemmen met hun allerkleinste.

Tijdens deze vakantie in Duitsland verblijft u in een ruim en comfortabel huisje midden in de natuur. Een perfecte manier om even te ontspannen aan de drukte van alledag tijdens een weekend in Daun.

Een vakantie in Duitsland in vakantiepark Eifel is de perfecte gelegenheid om Daun en zijn omgeving te verkennen.

Vakantie ideeën

Zorgeloos spelen, omringd door een prachtig vulkaanlandschap.

Vanaf
€ 99
2 nachten voor 2 pers.
Boek nu Ontdek het park

adres

Park Eifel
D-56767 Gunderath
Duitsland
Praktische info
loading...