Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK
Zin om erop uit te gaan tijdens uw bezoek aan Center Parcs?

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Nordseeküste

Ravotten op het ffn Friesenstrand

Ffn is een populaire radiozender in de streek. Op het ffn Friesenstrand organiseert het station een hele hoop activiteiten. Terwijl uw kinderen het piratenschip op het ffn Friesenstrand onveilig maken, geniet u van een lekkere cocktail in de zon. Moe van het vele luieren? Dan wordt het misschien tijd voor een spelletje beachvolley? Sfeer is hier verzekerd.

Vlakbij Center Parcs Nordseeküste.

Havenconcert Fedderwardersiel

De romantische vissershaven van Fedderwardersiel is de ideale achtergrond voor het havenconcert dat daar van april tot eind oktober steeds op zondag tussen 11 en 13 uur plaatsvindt. De toegang is gratis en er is altijd een inspirerende maritieme stemming. De vissershaven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Center Parcs Park Nordseeküste en is met de fiets goed bereikbaar.

Kutterhafen Fedderwardersiel
Am Hafen
26969 Butjadingen - Fedderwardersiel

Havenwelten - Bremerhaven

Exclusieve toegangstickets zijn bij de receptie verkrijgbaar!

Klimahaus 8° Ost: maak u klaar voor een bijzondere reis vol unieke ervaringen door de wereld van het klimaat, klimaatveranderingen en het weer.

Deutsches Auswandererhaus (Het Duitse emigratiecentrum): in het 'European Museum of the Year' herbeleeft u de geschiedenis omtrent het thema 'emigratie'.

Zoo am Meer (Zoo bij de zee): Het thema-dierenpark voor noordse diersoorten ligt aan de zee en is dus bijzonder authentiek.

Tip: Bij aankoop van de toegangs- en vervoertickets voor Havenwelten-Bremerhaven aan de receptie krijgt u 20 % korting voor de Weserfähre en kunt u eenvoudig van Nordenham-Blexen naar Bremerhaven gaan. Waterplezier gegarandeerd!

Bezoek aan Hof Seeverns

Bij Hof Seeverns krijgt u een unieke blik achter de schermen van een Noord-Duitse boerderij. Dat wordt gegarandeerd een fantastische vakantie voor het hele gezin!

Hof Seeverns
Seevernser Weg 1
26969 Butjadingen

Jaderpark

Plezier voor het hele gezin bij elk weer! In de zomer: Het levendige dierenpark biedt onderdak aan maar liefst 600 dieren. In het klassieke dierengedeelte krijgt u verschillende aapachtigen, leeuwen, kangoeroes, giraffen, pinguïns en nog veel meer dieren te zien. Daarnaast kunt u een bezoekje brengen aan het tropische verblijf voor dwergnijlpaarden, een vivarium voor slangen en hagedissen, en een kinderboerderij! Maar ook het pretpark is in de zomer meer dan de moeite waard: boottochtjes, wildwater- en achtbanen, reusachtige springkussens, luchtspoorwegen waarop u zelf het stuur in handen kunt nemen, en nog veel meer! Tot slot kunnen jong en oud ook plezier maken in de speelschuur van het park. In de winter: ook in de koudste periode van het jaar staan de tropische verblijven en speelschuren van het dierenpark garant voor urenlang dieren bekijken en plezier voor het hele gezin! Goedkopere toegangstickets zijn bij de receptie verkrijgbaar!

Jaderpark
Tiergartenstr. 69
Tiergartenstr. 69

Moorseer Mühle

Van graan tot brood! In de Moorseer Mühle krijgt u live te zien hoe het graan in een oude molen gemalen wordt. Daarna kunnen de kinderen een 'Mühlenmäuse' bakken.

Museum Moorseer Mühle
Butjadinger Straße 132
26954 Nordenham

Nordseeküste is het centrale startpunt

Nordseeküste is het centrale startpunt voor excursies naar de omliggende steden. Het oude Bremen met haar stads muzikanten die op de Unesco Werelderfgoed lijst staan. Daarnaast is er Bremerhaven met exceptionele moderne musea. In Wilhelmshaven waar het de Matritime Mile ontelbare bezoekers trekt, en Oldenburg waar de shoppers zicht helemaal kunnen uitleven. Het maakt niet uit welke stad je kiest, ze zijn allemaal een dag trip waard, het hele jaar door.

Belastingvrij inkopen in Helgoland

Ontdek Helgoland tijden een uitgebreid dagje winkelen. Als je Helgoland bezoekt weet je zeker dat je iets mee terug zal nemen. Niet alleen de vele impressies van natuur op dit speciale eiland, maar waarschijnlijk ook een beetje van de rust en vrede van dit compacte kleine wereldje.

UNESCO Werelderfgoed - De Waddenzee

Ontdek de Waddenzee, Duitslands eerste nationale park erkend door UNESCO.

De speciale flora en fauna tellen samen op tot rond de 10,000 verschillende planten en dieren, op het land en in het water. Twee keer per dag wordt het eb, en is de bodem van de zee goed zichtbaar, de gids kan u dan de onvoorstelbare schatten van deze zandbanken laten zien. Het nationale park zelf kan u hier nog meer over vertellen. U kan een trektocht met de hele familie door het Watt bij onze receptie boeken.

Uw boeking

Boek nu
 
Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).