Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK
Zin om erop uit te gaan tijdens uw bezoek aan Center Parcs?

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Nordseeküste

Ravotten op het ffn Friesenstrand

Ffn is een populaire radiozender in de streek. Op het ffn Friesenstrand organiseert het station een hele hoop activiteiten. Terwijl uw kinderen het piratenschip op het ffn Friesenstrand onveilig maken, geniet u van een lekkere cocktail in de zon. Moe van het vele luieren? Dan wordt het misschien tijd voor een spelletje beachvolley? Sfeer is hier verzekerd.

Vlakbij Center Parcs Nordseeküste.

Havenconcert Fedderwardersiel

De romantische vissershaven van Fedderwardersiel is de ideale achtergrond voor het havenconcert dat daar van april tot eind oktober steeds op zondag tussen 11 en 13 uur plaatsvindt. De toegang is gratis en er is altijd een inspirerende maritieme stemming. De vissershaven ligt op ongeveer 10 kilometer afstand van Center Parcs Park Nordseeküste en is met de fiets goed bereikbaar.

Kutterhafen Fedderwardersiel
Am Hafen
26969 Butjadingen - Fedderwardersiel

Havenwelten - Bremerhaven

De wijk Havenwelten in Bremerhaven beschikt over unieke attracties die garant staan voor een bijzondere dag vol zeeavonturen.

Klimahaus 8° Ost: Het Klimahaus is een liefdesbrief aan de aarde: hier is klimaat een hele belevenis. Maak een reis rond de wereld en maak de verschillende klimaatzones van de wereld van dichtbij mee. In het gebouw van 11.500 m² ontmoet u fascinerende mensen en leert u meer over andere culturen en over de invloed van klimaat en klimaatveranderingen op het dagelijks leven. Het Klimahaus maakt met zijn authentieke decors en interactieve museumstukken altijd indruk op de bezoekers. http://www.klimahaus-bremerhaven.de/

Deutsches Auswandererhaus (Het Duitse emigratiecentrum): een uniek en betekenisvol belevenismuseum dat, dankzij het innovatieve tentoonstellingsconcept en de emotionele benadering van het emigratiethema, de prijs "European Museum of the Year" gewonnen heeft. Het museum geniet met recht van een internationale reputatie! http://dah-bremerhaven.de/museum/

Deutsches Schiffahrtsmuseum (Duits scheepvaartmuseum): Werelden ontdekken en verbaasd staan: de indrukwekkende schepen zijn op zich al een bezoekje waard. Het leven op een schip en in een haven, zowel vroeger als nu, wordt op levendige wijze verteld. Beleven, leren en ontdekken voor jong en oud, dat is het motto van het scheepvaartmuseum. http://www.dsm.museum/

Zoo am Meer (Dierentuin bij de zee): Pinguïns, poema's, ijsberen ... deze thematische dierentuin brengt dieren onder die zich goed voelen in koude temperaturen of in het water. De dierentuin ligt vlak bij de zee, waardoor de ontmoetingen met de dieren nog dichter en authentieker zijn. http://zoo-am-meer-bremerhaven.de/de/

Historisches Museum (Geschiedenismuseum): dit museum geeft op een interessante manier meer informatie over het leven van vroeger aan de kust en de beroepen van weleer. Een volledige historische scheepswerf, een havencafé, laad- en losscènes en nog veel meer; dit alles in een authentieke en leerrijke omgeving. http://www.historisches-museum-bremerhaven.de/

Dicke Pötte Tour (Grote Boten-tocht, van april tot oktober): een typische maritieme belevenis langsheen de langste containerkade ter wereld. Bekijk's werelds grootste containerschepen van dichtbij.
http://ms-geestemuende.de/cms/

Mediterraneo: een zuiders gevoel in het noorden. Gun uzelf een heerlijk uitstapje in dit winkelcentrum in mediterrane stijl: profiteer van zonnige aanbiedingen of geniet van een lekkere maaltijd in een van de vele restaurants. http://www.das-mediterraneo.com/

Tip: vraag bij aankomst gelijk aan de receptie naar de verschillende bezienswaardigheden, aanbiedingen en evenementen. Gasten van Park Nordseeküste kunnen bij hun bezoek aan de wijk Havenwelten in Bremerhaven profiteren van vele exclusieve kortingen. Zo krijgt u bijv. bij aankoop van entree- en vervoerskaartjes voor bezienswaardigheden in Havenwelten-Bremerhaven aan de receptie 20% korting voor de Weserfähre. Zo kunt u ook eenvoudig van Nordenham-Blexen naar Bremerhaven varen. Een perfect begin van een dag vol zeeavonturen!

Bezoek aan Hof Seeverns

Op Hof Seeverns beleeft u van dichtbij het dagelijks leven op een moderne boerderij. Maak op een spannende manier kennis met de bijzonderheden van een melkveebedrijf, een paardenfokkerij en een paardenpension, en kom meer te weten over de functie van een biogasinstallatie. Als hoogtepunt mogen de kinderen ook zelf paardrijden of een tractor besturen.

Tip: een bezoekje aan Hof Seeverns is voorbehouden aan gasten van Park Nordseeküste en is erg populair. Vraag daarom bij aankomst gelijk naar de data en tijdstippen voor de bezichtiging van de hoeve en reserveer tijdig uw plaatsen. Het aantal deelnemers per hoevebezoek is beperkt.

Hof Seeverns
Seevernser Weg 1
26969 Butjadingen

Jaderpark

Het prachtige dierenpark biedt onderdak aan ongeveer 600 dieren, waaronder verschillende apensoorten, leeuwen, kangoeroes, giraffen, pinguïns en dwergnijlpaarden. Jong (en oud) kunnen van het kinderboerderij genieten. De speelschuur, de tropische verblijven & serres en de geweldige ontmoetingen met de dieren staan het hele jaar door en bij elk weer garant voor 100% familiepret! Van april tot oktober biedt het recreatiepark een bijkomende attractie, rubberbootglijbanen, een wildwater- & achtbaan, reuzenspringkussens, een zelfrijdende monorail en nog veel meer. Aan de receptie kunt u voordelige entreekaartjes krijgen! Het Jaderpark is bovendien de meest geliefde uitstapbestemming voor gasten van Park Nordseeküste.

Jaderpark
Tiergartenstr. 69
Tiergartenstr. 69

Moorseer Mühle

Van graan tot brood! In de Moorseer Mühle krijgt u live te zien hoe het graan in een oude molen gemalen wordt. Daarna kunnen de kinderen een 'Mühlenmäuse' bakken. Toegangstickets en informatie zijn bij de receptie verkrijgbaar!

Museum Moorseer Mühle
Butjadinger Straße 132
26954 Nordenham

Nordseeküste is het centrale startpunt

Nordseeküste is het centrale startpunt voor excursies naar de omliggende steden. Het oude Bremen met haar stads muzikanten die op de Unesco Werelderfgoed lijst staan. Daarnaast is er Bremerhaven met exceptionele moderne musea. In Wilhelmshaven waar het de Matritime Mile ontelbare bezoekers trekt, en Oldenburg waar de shoppers zicht helemaal kunnen uitleven. Het maakt niet uit welke stad je kiest, ze zijn allemaal een dag trip waard, het hele jaar door.

Belastingvrij inkopen in Helgoland

Ontdek Helgoland tijden een uitgebreid dagje winkelen. Als je Helgoland bezoekt weet je zeker dat je iets mee terug zal nemen. Niet alleen de vele impressies van natuur op dit speciale eiland, maar waarschijnlijk ook een beetje van de rust en vrede van dit compacte kleine wereldje.

UNESCO Werelderfgoed - De Waddenzee

Het Nationaal Park Waddenzee is het eerste natuurlandschap in Duitsland dat door de UNESCO werd uitgeroepen tot Werelderfgoed. De onderscheiding Werelderfgoed wordt enkel uitgereikt aan natuurlandschappen die buitengewoon en uniek zijn in de hele wereld. Park Nordseeküste, officiële partner van het Nationaal Park, ligt vlak bij het Werelderfgoed Waddenzee en biedt unieke mogelijkheden om dit natuurfenomeen te ontdekken en te verkennen.

Wadlopen: twee keer per dag trekt de zee zich terug volgens het ritme van de getijden en laat de zeebodem zich zien. De waddengids begint dan in Park Nordseeküste meteen met een waddenwandeling voor de hele familie. De gediplomeerde waddengids werd opgeleid door het Nationaal Park en houdt met zijn waddenwandelingen al jaren zowel kinderen als volwassenen geboeid.

Nationalparkhaus Museum Fedderwardersiel: dit familiemuseum combineert cultuur en natuur en biedt interactieve waddenzeebelevenissen. Tijdens het "aquarium-uur" kunt u de onderwaterwereld van de Waddenzee van dichtbij bekijken. Zien, aanraken, onderzoeken en verbaasd staan voor het hele gezin. Het evenement is voorbehouden aan gasten van Park Nordseeküste.

Natur Erleben Langwarder Groden: de "Natuurbelevenis in de Langwarder Groden" strekt zich uit over een oppervlakte van 140 ha. Een aangelegde wandelroute leidt u langs vogelbroedgebieden en vogelrustplaatsen. Een pad van houten planken loopt door een zoutweidegebied. Observatiepunten, informatieborden en interactieve modellen staan over het buitengewoon prachtige cultuurlandschap verspreid.

Tip: vraag bij aankomst gelijk naar de data en tijdstippen en reserveer uw plaatsen. Alle activiteiten kunnen ter plaatse aan de receptie gereserveerd worden.

Uw boeking

Boek nu
 

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).