Vind onze parken

Vakantie in Normandië

Een bijzondere omgeving in de natuur

Normandië, dat gelegen is in het noordwesten van Frankrijk, ten noorden van Bretagne, herbergt talrijke schatten die u gewoon gezien moet hebben tijdens uw vakantie in Frankrijk. Het park Les Bois-Francs, gelegen in Verneuil-sur-Avre, strekt zich uit over honderden hectaren en garandeert u een vakantie in Normandië d
Normandië, dat gelegen is in het noordwesten van Frankrijk, ten noorden van Bretagne, herbergt talrijke schatten die u gewoon gezien moet hebben tijdens uw vakantie in Frankrijk. Het park Les Bois-Francs, gelegen in Verneuil-sur-Avre, strekt zich uit over honderden hectaren en garandeert u een vakantie in Normandië die u nooit meer zult vergeten.

Het reusachtige park Les Bois-Francs is de ideale uitvalsbasis voor uw familievakantie in Normandië: een ware oase van kalmte en rust. De talrijke, opwindende activiteiten laten u de dagelijkse sleur even vergeten. Hebben uw familieleden andere interesses? Dat maakt voor ons niet uit: terwijl de ouders genieten van een partijtje golf op de 9-holesgolfbaan rondom het kasteel, kunnen de kinderen het park onder begeleiding, te fiets of te paard, ontdekken.

Na inspanning volgt ontspanning: geniet met de hele familie van ons waterpark Aqua Mundo. In deze subtropische waterjungle kunnen uw kinderen spelen in de golfslagbaden, op de waterglijbanen en op de wildwaterbanen. De allerkleinsten kunnen zich uitleven in het kinderbad en actieve senioren kunnen in alle vroegte baantjes komen trekken! Ons vakantiepark in Normandië is voor iedereen toegankelijk, zonder uitzondering.

Verkiest u eerder een korte ontspannende vakantie? U ziet een weekendje in Normandië wel zitten? Ook dan komt u in het park Les Bois-Francs aan uw trekken. Ons wellnesscentrum Deep Nature Spa zal u zeker kunnen bekoren: er is een brede waaier aan verzorgende behandelingen en massages. Ons gespecialiseerd team staat u bovendien bij met schoonheids- en gezondheidstips. Ook jonge moeders die met de kinderen in Normandië op vakantie zijn, kunnen er genieten van een ontspannende verzorging. Nadien voelen ze zich ongetwijfeld als herboren.

Een vakantie in Normandië biedt u een niet te missen kans om een bezoek te brengen aan Verneuil-sur-Avre. Deze kleine gemeente herbergt een aantal niet te versmaden monumenten. De gotische kerk van La Madeleine met zijn 56 meter hoge toren, de abdij van Saint-Nicolas en natuurlijk de funderingen van de kerk van Saint-Jean, gebombardeerd in 1944, mogen niet op uw lijstje ontbreken.

Vakantie ideeën

Omarm de rust of zoek de actie op in deze groene oase.

Vanaf
€ 99 € 149
2 nachten voor 2 pers.
Boek nu Ontdek het park

adres

Les Bois-Francs
27130 Verneuil-sur-Avre
Frankrijk
Praktische info
loading...