Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur.

Luxeniveaus op De Eemhof

Luxeniveau

Luxe of éénvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij alles?

Vroegboekers genieten bij Center Parcs van 4 gratis Toppings!
Meer info

Alle cottages op De Eemhof

Comfort

Comfort voor een aantrekkelijke prijs

U bent op zoek naar comfortabele en functionele accommodatie voor een verblijf in alle eenvoud? Kies voor de Comfort-cottage! U geniet van een gezellige en authentieke cottage, een woonkamer met frisse kleuren en open haard, een compleet ingerichte open keuken en een badkamer met ligbad. Na een dag vol activiteiten kan u met uw familie en/of vrienden heerlijk nagenieten in de cottage.
Meer infoSluiten

Premium

Luxe afwerking

Brengt u lange luie dagen 'thuis' door, dan kiest u voor een Premium cottage. Vertrouwd, maar toch net dat beetje extra. Al onze Premium cottages hebben een compleet ingerichte keuken, een badkamer en een privéterras met tuinmeubels. In alle cottages is ook altijd een kinderbed/box en kinderstoel aanwezig.
Meer infoSluiten

VIP

Extra luxueuze afwerking, plus extra services

Ga voor pure verwennerij met de meest luxueuze cottage, de VIP cottage. Uw bedden zijn opgemaakt bij aankomst, u heeft handdoeken klaarliggen en de privésauna krijgt u er ook bij. VIP gasten krijgen elke morgen broodjes aan hun cottage geleverd.
Meer infoSluiten