Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK
Zin om erop uit te gaan tijdens uw bezoek aan Center Parcs?

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van De Eemhof

Amersfoort

Amersfoort is een prachtige monumentenstad.

De bezienswaardige Koppelpoort, muurhuizen, de Onze Lieve Vrouwentoren en het oude straten- en grachtenpatroon laten het Amersfoort van de 14e eeuw zien.

Maar er is meer dan dit. Vernieuwende architectuur, musea, het kleurrijke winkelhart, groene gebieden en zomerfestivals maken het tot een levendige stad.

VVV Amersfoort
Stationsplein 9-11, 3818 LE Amersfoort

Dolfinarium

Ontmoet dolfijnen, walrussen, zeehonden en zeeleeuwen in het Dolfinarium en geniet van een van de 9 spetterende shows en voorstellingen.

Bewonder o.a. de allergrootste bewoners tijdens de voorstelling op de Walrussenwal, bekijk de dieren onder water in de Odiezee of of ga naar DolfijndoMijn en geniet van de meest spectaculaire show met dolfijnen!

Tijdens de zeeleeuwenshow 'Maffe Matrozen' is 't lachen, gieren, brullen en voor wie het aandurft, mag roggen en haaien aaien in het Roggenrif.

Spelen en ravotten kun je in een van de vier speeltuinen 'Kantjeboord', 'Pierewier', 'Springtij' en de 'Brulbaai' en voor een heerlijke maaltijd en versnapering zijn er verschillende horecagelegenheden.

Strandb. Oost 1, 3841 AB Harderwijk

Op 30 km van domein De Eemhof.

Wandelen en mountainbiken in het Horsterwold

Aansluitend aan het bos waarin Center Parcs De Eemhof ligt, ligt het grootste loofbos van West-Europa; het Horsterwold.

Varens, mossen en slingerplanten geven de torenhoge populieren een sprookjesachtig tintje. Het wemelt er van de vogels, paddenstoelen en reeën. In het Horsterwold is ruimte voor iedereen.

U kunt er mountainbiken of rustig van de natuur genieten, varen in een boomkano of speuren naar paddenstoelen. Avontuurlijke wandelaars komen volop aan hun trekken in De Stille Kern, een uitgestrekte wildernis waar paden ontbreken.

Horsterwold (bos)

Ligt net naast het domein De Eemhof.

Mediastad Hilversum

In het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid is naast een uitgebreid archief ook de "Beeld en Geluid Experience".

Hier kun je de wereld van televisie, radio, film en muziek beleven, door oude fragmenten te bekijken en beluisteren, maar vooral ook door te doen.

Maak en presenteer je eigen journaal, bekijk oude tv- en radiofragmenten, duik in de wereld van showbizz, en ontdek de impact die moderne communicatiemiddelen hebben op ons leven en de wereld om ons heen.

Media Park
Sumatralaan 45, 1217 GP Hilversum

Dierenpark Amersfoort

Kom je naar DierenPark Amersfoort dan beleef je een dag vol dieren en avontuur. Je hoort, ziet en voelt van alles tijdens je bezoek. In DierenPark Amersfoort zie je alle dieren van heel dichtbij, met niets minder dan een glazen wand tussen jou en de dieren en de giraffen kun je bijvoorbeeld recht in de ogen kijken.

In de Stad der Oudheid zie je krokodillen, bavianen en de indrukwekkende tijgers.Je kunt de geiten, schapen en konijnen aaien, bij de Koele Knuffels mag je misschien een spin of slang vasthouden, of je kunt de vogels voeren in de Vogelvoliére. Daarnaast zijn er drie speeltuinen en je kunt meedansen en zingen tijdens de verschillende voorstellingen.

B. Wuytierslaan 224, 3819 AC Amersfoort

Op 30 km van het park.

Uw boeking

Boek nu
 
Altijd inbegrepen Meer informatie

Ontvang onze promoties en nieuwigheden

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).