Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur.

Alle cottages op Limburgse Peel

Luxeniveau

Luxe of éénvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij alles?

Vroegboekers genieten bij Center Parcs van 4 gratis Toppings!
Meer info

Luxeniveaus op Limburgse Peel

Comfort

Comfort voor een aantrekkelijke prijs

Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Een prima cottage voor een prima prijs. En alleen bij Center Parcs is dit allemaal bij uw prijs inbegrepen: uw cottage midden in de natuur, tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, entertainment in de Market Dome, veel kinderactiviteiten, avondvullend entertainment en kinderanimatie, de eindschoonmaak van uw cottage en het gebruik van water en elektriciteit.
Meer infoSluiten

VIP

Extra luxueuze afwerking, plus extra services

Luieren in een overvloed van luxe. Gewekt worden door de geur van verse broodjes voor de deur. Samen in de privésauna. Wi-Fi toegang voor 4 apparaten. Onder de regendouche. Afkoelen in het bubbelbad. Handdoeken, keukenpakket en verzorgingsset: op alle details is gelet. Genieten in uw VIP cottage van verdiende luxe tijdens een welverdiende vakantie. En alleen bij Center Parcs is dit allemaal bij uw prijs inbegrepen: uw cottage midden in de natuur, tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, entertainment in de Market Dome, veel kinderactiviteiten, avondvullend entertainment en kinderanimatie, de eindschoonmaak van uw cottage en het gebruik van water en elektriciteit.
Meer infoSluiten