Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Het Meerdal

Attractiepark Toverland

Terug in de lijst
  • Toverlaan 2
    5975 MR Sevenum
    Sevenum
  • Het hele jaar geopend.
  • + 31 (0) 77 467 70 50
  • Website
  • Bekijk routebeschrijving

Op steenworp afstand van het park ligt Attractiepark Toverland, verkozen tot beste attractiepark in 2014 door Zoover!! Of u nu voor de snelle achtbanen gaat of de spetterende waterattracties, in Toverland beleeft iedereen een magisch avontuur! Test uw maag in schommelschip Scorpios of ga de uitdaging aan van het metershoge Survival Parcours. Afgelopen jaar is het park uitgebreid met de Magische Vallei, een prachtig nieuw themagebied met maar liefst acht nieuwe attracties! Maak u op voor een verdraaid magische rit in de nieuwe achtbaan Dwervelwind, of ga met de hele familie op een spetterende wildwateravontuur op Djengu River. Op zoek naar een unieke ervaring? Stap dan eens op Booster Bike en scheur op een motor door de bochtige baan. Gaat zelfs dat niet snel genoeg? Waag dan een rit in Troy: de hoogste, snelste en langste houten achtbaan van de Benelux! Center Parcs heeft een exclusieve deal met Toverland. Voor een voordelig tarief heeft u onbeperkt toegang tot Toverland. Zo wordt het combineren van het attractiepark met de faciliteiten van Center Parcs wel heel aantrekkelijk!

Reserveer de voordelige Toverland meerdagenpas samen met uw cottage. Reserveer een Toverland Meerdagenpas bij uw verblijf in Limburgse Peel. Dit kan tot uiterlijk 1 dag voor aankomst op het park. Voor een voordelig tarief heeft u gedurende uw hele verblijf bij Center Parcs onbeperkt toegang tot Toverland. De meerdagenpas is enkel te boeken op aankomstdagen maandag en vrijdag

Google Map

Het Meerdal - Je boeking

Top of the page
Boek nu
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).