Luxe niveau

Luxe of eenvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij de Market Dome?

Vroeg boeken bij Center Parcs heeft alleen maar voordelen!
Meer info

Luxe niveaus op Port Zélande

Comfort

Cottage Comfort Port Zélande Ouddorp Center Parcs
Voor het perfecte begin van een actieve dag. Comfortabel bed, fijne badkamer en goed ingerichte keuken. Comfort zoals het hoort. Na een dag vol plezier en avontuur zult u er heerlijk kunnen ontspannen. Een deel van de cottages zijn helemaal vernieuwd, met een eigentijdse look en feel. De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt en het interieur is helemaal opgefrist en alle meubels zijn nieuw.
Meer infoSluiten

Premium

Cottage Comfort Port Zélande Ouddorp Center Parcs
Wilt u het nog wat comfortabeler hebben, zodat u met volle teugen van uw familie en vrienden kunt genieten? Dan gaat u voor een Premium cottage: de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen. De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een open haard en een gemeubileerd privé-terras. Geniet van extra comfort: bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan. Er staat een keukenpakket en een föhn ter beschikking, en in één van de slaapkamers staat een tweede tv-toestel. Een deel van de cottages zijn helemaal vernieuwd, met een eigentijdse look en feel. De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt en het interieur is helemaal opgefrist en alle meubels zijn nieuw.
Meer infoSluiten

VIP

Cottage Comfort Port Zélande Ouddorp Center Parcs
Wilt u eens écht verwend worden? Dan trekt u naar één van de luxueuze VIP cottages. Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt, en u beschikt over een privésauna. Bovendien krijgen onze VIP-gasten elke morgen verse broodjes, kunnen ze gratis gebruikmaken van draadloos internet en ontvangen ze een keuken-, handdoeken- en verzorgingspakket. Met Daarnaast kunt u ontspannen in een comfortabele woonkamer met flat-screen TV. Voor al uw gemak is er ook een vaatwasser aanwezig in de compleet uitgeruste keuken. Een deel van de cottages zijn helemaal vernieuwd, met een eigentijdse look en feel. De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt, het interieur is helemaal opgefrist en alle meubels zijn nieuw. Een Smart flatscreen-TV maakt deze cottages helemaal up-to-date.
Meer infoSluiten