Een cottage van Center Parcs is niet zomaar een vakantiehuis. Alle accommodaties hebben een fantastische plek midden in de natuur.
Luxeniveau

Luxe of éénvoudig, kies uw comfortniveau

Type accommodatie

Een cottage in de volle natuur of een hotel dicht bij alles?

4 personen

Intiem of huiselijk, vind de cottage die bij u past.

Vroegboekers genieten bij Center Parcs van 4 gratis Toppings!
Meer info

Luxeniveaus op Park Zandvoort

Comfort

Bent u op zoek naar een gezellige, functionele verblijfplaats? Dan is deze Comfort cottage iets voor u! Een mooie, betaalbare woning met een prachtige woonkamer, een keuken met vaatwasmachine* en magnetron, een badkamer met douche of ligbad, een open haard en een privéterras met tuinmeubelen. Na een dag vol plezier en avontuur zult u er heerlijk kunnen ontspannen. En alleen bij Center Parcs is dit allemaal bij uw prijs inbegrepen: uw cottage midden in de natuur, tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, entertainment in de Market Dome, veel kinderactiviteiten, avondvullend entertainment en kinderanimatie, de eindschoonmaak van uw cottage en het gebruik van water en elektriciteit.
Meer infoSluiten

Premium

Wilt u het nog wat comfortabeler hebben, zodat u met volle teugen van uw familie en vrienden kunt genieten? Dan gaat u voor een Premium cottage: de ideale optie voor lange, gezellige vakantiedagen. De woning telt onder andere een keuken met vaatwasmachine en magnetron, een open haard en een gemeubileerd privéterras. Geniet van extra comfort: bij aankomst treft u opgemaakte bedden aan. Er staat een keukenpakket en een föhn ter beschikking, en in één van de slaapkamers staat een tweede tv-toestel. En alleen bij Center Parcs is dit allemaal bij uw prijs inbegrepen: uw cottage midden in de natuur, tropisch zwemparadijs Aqua Mundo, entertainment in de Market Dome, veel kinderactiviteiten, avondvullend entertainment en kinderanimatie, de eindschoonmaak van uw cottage en het gebruik van water en elektriciteit.
Meer infoSluiten

VIP

Luieren in een overvloed van luxe. Gewekt worden door de geur van verse broodjes voor de deur. Samen in de privésauna. Wi-Fi toegang voor 4 apparaten. Onder de regendouche. Handdoeken, keukenpakket en verzorgingsset: op alle details is gelet. Genieten in uw VIP cottage van verdiende luxe tijdens een welverdiende vakantie.
Meer infoSluiten