Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen gaat u akkoord met ons cookie beleid. Meer informatie OK
image

Geef een nieuwe dimensie aan je vakantie
met de app Planet Center Parcs


Enjoy more tijdens je verblijf door onze nieuwe mobiele app te downloaden

image

Vind alle praktische informatie terug

Het hele park binnen handbereik: met een parkplattegrond, een routebeschrijving en nuttige contactgegevens word je verblijf een succes.

Bereid je dag snel en eenvoudig voor en raadpleeg het activiteitenprogramma en onze selectie restaurants

image

Bespaar tijd: Download uw E-ticket!

Om tijd te winnen en in alle rust te vertrekken, kun jij rechtstreeks met je app inchecken. Geef de nodige informatie over je medereizigers door om het inchecken vlotter te laten verlopen!

Appli Planet Center Parcs


Reserveer je diensten en arrangementen!


Ga zorgeloos en met een lichte koffer op vakantie, dankzij de ruime keuze aan diensten en arrangementen die Center Parcs je te bieden heeft! Halfpension, activiteiten, handdoeken, keukenpakket ... reserveer via de applicatie alles wat je nodig hebt.

Download de app Planet Center Parcs

op je Android of iPhone

App store Google Play
QR code
image-plus

Hoe meer je geniet, hoe meer je beloond wordt!

Tijdens je verblijf wordt je inzet beloond met voordelen. Wanneer jij deelneemt aan activiteiten in je park, worden er kortingsbonnen vrijgegeven in je online account Mijn Planetvoordelen!

Meer informatie over de kortingsbonnen
test logo

Geniet meer! Download onze Planet Center Parcs app

Planet Center Parcs evolueert

Om je zo goed mogelijk te begeleiden vóór en tijdens je verblijf, krijgt onze app er geregeld nieuwe functies bij! Voortaan kun jij:

 • Planet Center Parcs

  Je diensten en arrangementen te reserveren

 • Planet Center Parcs

  Het totaalbedrag van je reservering in een paar klikken afrekenen

 • Planet Center Parcs

  Tijd winnen bij aankomst door online in te checken via de app

 • Planet Center Parcs

  Rechtstreeks in de app een overzicht van je reservering bekijken

 • Planet Center Parcs

  Het programma van de activiteiten raadplegen zonder in te loggen

BEKIJK DE VIDEO OVER DE APP

video

DOWNLOAD DE APP

 • download
 • downloaddownload
 • download

HEB JIJ EEN VRAAG OVER DE APP PLANET CENTER PARCS?

Wat houdt de nieuwe app Planet Center Parcs in?

Planet Center Parcs is een mobiele app die jij tijdens je verblijf bij Center Parcs begeleidt. Met één muisklik heb jij toegang tot alle nuttige informatie van je park!

Hoe kan ik inloggen op de app?

Om in te loggen, moet jij de inloggegevens van je "Mijn Center Parcs"-account gebruiken, dat tijdens de reservering van je verblijf aangemaakt werd. Indien jij nog geen account hebt, kun jij er een aanmaken op http://my.centerparcs.nl. Indien jij een groepsverblijf hebt gereserveerd via je ondernemingsraad of via Booking.com, kun jij niet inloggen op de app.

Hoe gebruik ik de kortingsbonnen in de app?

Jij selecteert in de app de activiteit waarop je korting wilt krijgen. Je bon wordt dan gepersonaliseerd met de gekozen activiteit en krijgt een unieke code. Om deze activiteit vervolgens te reserveren, kun jij je wenden tot de receptie. Toon je mobiele kortingsbon met de gekozen activiteit en de unieke code. De receptionist registreert je inschrijving en past de korting toe. Jij kunt nu deelnemen aan de activiteit!

Hoe download ik de app?

De app is verkrijgbaar op Apple Store en Google Play. De app werkt niet met Windows Phone.

Heb ik toegang tot informatie over mijn park zonder een "Mijn Center Parcs"-account?

Het is mogelijk om bepaalde informatie over je park in te kijken (parkplattegrond, activiteiten en drink- & eetgelegenheden) via het tabblad "Aanbiedingen ontdekken" wanneer jij via de zoekmachine je park zoekt.

Hoe ontvang ik mijn kortingsbonnen met de app?

Hoe meer activiteiten of services jij gebruikt tijdens je verblijf, hoe groter het aantal kortingsbonnen dat automatisch vrijgegeven wordt in je app.

Ik heb niet alle kortingsbonnen opgebruikt. Kan ik ze tijdens een ander verblijf gebruiken of doorgeven aan vrienden of familie?

Je kortingsbonnen zijn alleen geldig tijdens het lopende verblijf. Ze kunnen niet overgedragen worden op een volgend verblijf of doorgegeven worden aan derden.

Ik heb een vraag over mijn kortingsbonnen. Wie kan me helpen?

Kom gerust langs bij de receptie van het park. Een van onze medewerkers zal je vragen beantwoorden!

Kan ik activiteiten reserveren via de app?

De app dient voornamelijk als begeleiding tijdens je verblijf bij Center Parcs. Het is dus niet mogelijk om direct via de app een verblijf te boeken. Echter, jij kunt via de mobiele website of via het call center een verblijf boeken door te klikken op de knop "Reserveren", die jij terugvindt bij elke aanbieding van de rubriek "Aanbiedingen ontdekken".

Kan ik activiteiten reserveren via de app?

Met de app kun jij activiteiten per telefoon reserveren, maar betalen is enkel mogelijk aan de receptie of in de daarvoor voorziene ruimte in het park. Onze Planet Center Parcs-teams werken hard om te zorgen dat deze functionaliteit binnenkort beschikbaar is.

Kan ik een tafel reserveren voor een restaurant via de app?

In de Belgische en Nederlandse vakantieparken is het mogelijk een tafel te reserveren voor een restaurant tijdens je verblijf door een reserveringsformulier te versturen. Dit formulier is te vinden op de pagina van de restaurants waarvoor reservering mogelijk is.

Heb ik toegang tot de inhoud van de app zonder internetverbinding?

Internetverbinding en inloggen zijn noodzakelijk voor het eerste gebruik, zodat jij zo veel mogelijk inhoud kunt opslaan. Deze inhoud is vervolgens toegankelijk zonder internetverbinding. Het wordt dus aangeraden de app te downloaden vóór je aankomst in het park om eventuele netwerkproblemen te vermijden.

Kan ik mijn ervaringen delen op sociale media?

Het is mogelijk om je lokalisatie op Facebook te posten en de activiteiten waaraan jij hebt deelgenomen met je vrienden te delen. Jij kunt ook je favoriete bestemmingen delen op Facebook of per e-mail.

In welke talen is de app beschikbaar?

De app is beschikbaar in het Nederlands, Engels, Frans en Duits.

Wat is het verschil tussen Planet Center Parcs en Park Infos?

Planet Center Parcs is onze nieuwe app voor klanten die in een Center Parcs park verblijven. Alle informatie van Park Infos is terug te vinden in de app, die tevens exclusieve voordelen biedt in de vorm van kortingsbonnen! Bovendien kunnen gebruikers van Planet Center Parcs alle aanbiedingen van de Groep Pierre & Vacances Center Parcs ontdekken.

Hoe werkt een online check-in?

Om een online check-in uit te voeren, moet jij je in de toepassing identificeren met je inloggegevens van ‘Mijn Center Parcs’. In het menu klik jij vervolgens op ‘Mijn check-in’ en daarna op ‘Doorgaan’. Daarna moet jij de gegevens van al je medereizigers en je voertuig opgeven. Klik vervolgens op ‘Mijn e-ticket aanmaken’. Je e-ticket wordt aangemaakt en bewaard in de toepassing. Jij hoeft deze alleen nog maar te laten zien wanneer jij aankomt bij het park.

Waarom kan ik geen e-ticket aanmaken?

Er kunnen twee redenen zijn dat jij je e-ticket niet kunt aanmaken:
1/ als jij niet al je persoonlijke gegevens en die van je medereizigers hebt ingevuld. Om dit te doen, kun jij simpelweg de stappen in de toepassing volgen.
2/ als jij het restbedrag van je reservering niet hebt betaald. Om dit te doen, ga jij naar Mijn Center Parcs.

> Toon meer vragen over de app Planet Center Parcs! > Verbergen
new dimension
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).