Inspiratie

WEDSTRIJD: de adventskalender van Center Parcs

Insider tips - 01 Dec. 2019

WEDSTRIJD: de adventskalender van Center Parcs

Doe mee en maak kans op geweldige prijzen! Het adventskalenderspel 2019 van Center Parcs heeft allerlei cadeaus voor jou in petto!

 

Mis deze geweldige kans niet om één van de vele Center Parcs-prijzen te winnen! Let op, dit spel loopt van 1 december tot en met 24 december. Volg onze blog en social media om niets te missen. Zorg dat je het begin van deze ongelofelijke actie niet aan je voorbij laat gaan! Open elke dag een vakje, vul je gegevens in en misschien win jij een gratis verblijf!

 

Je maakt kans op tal van prijzen:

- Gratis verblijven

- Cadeaubonnen

- Een exclusieve aanbieding voor de kerstvakantie

 

Als je de kerstvakantie doorbrengt in Center Parcs, dan staat je een flinke dosis magie en betovering te wachten. Ontdek aan het eind van het jaar het volle activiteitenprogramma, speciaal voor dit sprookjesachtige seizoen. Maar laat je ook verrassen door de uitgebreide gastronomische arrangementen, de meest vrolijke en spannende activiteiten, parades door het park waarbij je op de achtergrond de kerstmuziek hoort. En last but not least, ontmoet de Kerstman in levenden lijve!

Kerst Center Parcs

De Kerstman zal een bezoek brengen aan alle parken in België en Nederland. De parken Erperheide en De Vossemeren bereiden zich optimaal voor op zijn komst, en natuurlijk op die van de allerjongste bezoekers.

 

Tot groot genoegen van velen, en wellicht voor sommigen ook wel met wat nostalgie, is de magie van kerst volop aanwezig in Center Parcs. De straatjes van de parken worden omgetoverd in feestdecors waar iedereen zich klaarmaakt en feestelijke kleding aantrekt! De kerstvakantie is dé tijd van het jaar waarin het gezin centraal staat. Deze plezierige tijd is eindelijk aangebroken! Eindelijk kunnen we samenkomen om de festiviteiten te vieren, en gewoon heerlijk bij elkaar zijn.

 

Beproef je geluk en win misschien elke dag geweldige prijzen!

Bewerkt door Center Parcs Inspiratie

Delen

Ontdek de parken

Tags