Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Uitvogelen: Vernieuwingen in Park Zandvoort (NL)

Insider tips - Laatst gewijzigd op 18 Jun. 2020

Uitvogelen: Vernieuwingen in Park Zandvoort (NL)

Ook nieuwsgierig hoe iets werkt in Center Parcs? Uitvogelaar Suzanne neemt je mee op pad! In de eerste aflevering reist ze af naar Park Zandvoort (NL), dat momenteel vernieuwd wordt, om uit te vogelen hoe je in de vakantiestemming komt en en hoe de vernieuwingen hieraan bijdragen.

Ook zo nieuwsgierig hoe de wildwaterbaan werkt? Suzanne gaat dit de volgende keer uitvogelen! Blijf op de hoogte en abonneer je op ons Youtube kanaal

Frisse (groen- blauwe) kleuren, de zee en het strand spelen een hoofdrol in de inrichting. Dat is precies hoe onze designers de vernieuwing van de cottages in Park Zandvoort hebben aangepakt: je doet de deur open, zet je koffers neer en voelt meteen de verbondenheid met de vrije natuur.

Premium cottage Park Zandvoort
Premium cottage Park Zandvoort

Haal de natuur naar binnen

Je merkt het aan het materiaal- en kleurgebruik, dat teruggrijpt op de omgeving. Veel gebleekt hout, lokale voorwerpen en blauwe en groene tinten. Maar ook aan de decoraties, van teksten op de muur tot grote foto’s in de douche, zodat je je direct in de duinen waant. En overal zie je de ‘fishermen’s touch’ terug – Zandvoort was immers een oude vissersplaats.

Comfort cottages

Je komt heerlijk tot rust in deze gezellig ingerichte cottage van aqua-tinten en praktische meubels. Zodra je binnenstapt ervaar je de comfort en bovendien, de speelsheid! Met een vervormde lachspiegel, een krijtbord op de koelkast en een ganzenbordspel op de eettafel verveel je je geen moment!

Comfort cottage Park Zandvoort
Comfort cottage Park Zandvoort

Premium cottages

Het lijkt wel alsof je in een vissershut bent, maar dan stijlvol en voorzien van alle gemakken! Met veel houtgebruik, roeispanen en andere voorwerpen die doen denken aan de zee en het strand, hebben we deze Premium cottages een nieuw leven ingeblazen.

Premium cottage Park Zandvoort
Premium cottage Park Zandvoort

VIP cottages

Wellness, hét ultieme vakantiegevoel! Met een golf van zeeblauwe kleuren en extra luxe faciliteiten zoals een bubbelbad (met daartegenover een televisie!), sauna, spiegel met bluetooth en een douche met extra grote douchekop (én een strandfoto achter je), waan je je meteen in een luxe strandhuis.

VIP cottage Park Zandvoort
VIP cottage Park Zandvoort

Hotelkamers

Kijk je 's ochtends uit je raam naar buiten, dan ervaar je hetzelfde als binnen in de hotelkamers: een prachtig uitzicht over het strand en de zee! Met onder andere natuurlijke kleuren en grote prints van de omgeving passen de vernieuwde hotelkamers perfect bij de plaats Zandvoort.

Hotelkamer Park Zandvoort
Hotelkamer Park Zandvoort

Nóg meer vernieuwingen in Park Zandvoort

General Manager Robert Pelt: “Na de vernieuwing van de cottages en het hotel, gaan we een wildwaterbaan aanleggen in de Aqua Mundo, verplaatsen we het Market Buffet naar de Market Dome en komen er nieuwe attracties in de Action Factory. En om je als gast nog meer gemak te bieden, plaatsen we digitale zuilen waar je restaurants en activiteiten kunt boeken, en waar je informatie over de omgeving krijgt. Alles om je dat heerlijke vakantiegevoel te bezorgen!"

Artist Impression Market Dome by COSTER design services
Artist Impression Market Dome by COSTER design services

De cottages worden in fases aangepakt: vanaf april 2019 zijn de eerste vernieuwde cottages en hotelkamers beschikbaar. De vernieuwde hotelkamers en cottages zijn momenteel al boekbaar.