Center Parcs blog

Vernieuwingen, exclusieve foto’s, nieuws, tips en nog veel meer.

Nieuwe Beach Chilla’s in Park Zandvoort

News - Laatst gewijzigd op 08 May. 2020

Nieuwe Beach Chilla’s in Park Zandvoort

Loop je de duinen in van Park Zandvoort, dan zie je dat er gewerkt wordt aan nieuwe strandhuizen. Het zijn Beach Chilla’s – Beach Villa’s, maar dan chill. Ideaal voor een vakantie met de kids. Kom, we geven je een rondleiding zoals het straks wordt.

Relax

Als je dichterbij komt zie je dat het huis licht van kleur en een beetje verweerd is. Zoals het hoort bij een strandhuis dat dag in dag uit in de zon en de wind staat. Je voelt meteen de relaxte surfvibe. Gooi de ramen en deuren maar open, en laat er een frisse zeebries doorheen waaien.

 

Living room

 

Vintage met stijl

De Beach Chilla's zijn niet zomaar accommodaties... Het is een complete ervaring. De vintage elementen met softe kleuren zoals in de sixties vormen samen een casual surfers-look. Je voelt je direct helemaal thuis in deze bijzondere accommodatie.

 

Living Room

 

Binnen het buitengevoel

Tussen de keuken en woonkamer staat een mega-tekenbord. Kunnen de kids de Beach Chilla meteen een persoonlijke touch geven met hun eigen meesterwerk. In de grote schommelzithoek dein je zoals op zee. Kijk ook even in de kinderkamer: geen gewoon bed, maar een retro busje - alsof je buiten op het strand slaapt! Enne… als ze willen klauteren: dáár staat het klimrek. En je eigen slaapkamer? Uiteraard ook vintage ingericht – met een heerlijk bed.

 

Bedroom

 

Hangmatten en een kampvuur

Dan naar buiten. Speeltuintje: check! En wat dacht je van loungen in hangmatten, op een mini-strandje? Ze hangen rond een kampvuur: zie je jezelf al zitten onder de sterrenhemel, samen met de kids marshmallows roosteren?

 

In totaal komen er 7 Beach Chilla’s in Park Zandvoort, voor 4- en voor 6 personen. Begin 2020 zijn ze klaar, maar je kunt ze nú al boeken.