Heb je een vraag ?

Onze medewerkers helpen je graag verder

070 224 900

(€ 0,30 p/m)

Maandag - Vrijdag: 09.00 - 21.00
Zaterdag: 09.00 - 17.00
Zondag: 10.00 - 17.00

Je kan ook onze FAQ pagina bekijken

€25 extra korting
Blijf up-to-date

Schrijf je nu in voor de nieuwsbrief en profiteer van de welkomstaanbieding! Ontvang €25 extra korting op je volgende verblijf!

Nieuw bij Center Parcs Terhills Resort "Glass House on the Lake"!

News - 16 Nov. 2022

Nieuw bij Center Parcs Terhills Resort "Glass House on the Lake"!

Een unieke pop-up bar & restaurant drijvend op het meer van Terland: de perfecte aanvulling voor een ontspannen en luxueuze vakantie - in het hart van de Belgische Kempen. Het is meer dan een glazen huis. Het is een plek om samen te komen, te eten en te genieten van een 360 graden adembenemend uitzicht. Tijdens de winterperiode kunt je van woensdag tot en met zondag terecht in het glazen huis waarbij elke dag in het teken staat van een ander thema.

Kom op woensdag proosten met overheerlijke cocktails gemaakt van seizoensgebonden ingrediënten. Welke verheven finger food kies jij bij je cocktail? Op donderdag en zaterdag kunt u genieten van een Winter BBQ met live muziek waarbij er een 5-gangen menu voor je wordt bereid. Elke vrijdag is de "Aperitivo on the lake". De vrijdag staat in het teken van wijnproeven en het eten van vers gemaakte tapas. Tot slot kunt u elke zondag bordspellen spelen met familie en vrienden onder het genot van live pianospel, een warm drankje en gebak. “Lazy afternoon on the lake”wil je niet missen!

Bekijk hier de video.