Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Exclusief in het Franse park Les Hauts des Bruyères!

Tijdens het verblijf kunnen de kinderen én de ouders, onder toezicht van onze eigen professionals, de beginselen van de circuskunsten leren om zo echte circusacrobaten te worden!

Beleef een unieke ervaring in onze circustent en ontdek een hele nieuwe wereld in ons park!
Meer info
Boek nu uw verblijf op Les Hauts des Bruyères!

Circusverhalen

Circusverhalen
De kinderen volgen onder begeleiding van ons animatieteam een actief parcours, van het ene circusattribuut naar het andere. Zo leren zij hoe ze hun evenwicht  bewaren en hoe echte circusartiesten zich bewegen. Leeftijd: van 3 tot 5 jaar
Duur: 45 min
Prijs: 12 euro

Toekomstige artiesten

Toekomstige artiesten
Ontdek alle kunsten van het circus: jongleren met allerlei voorwerpen, evenwicht houden op een circusattribuut en acrobatiek… Uw kinderen staan een unieke en leuke activiteit te wachten!Leeftijd: van 9 tot 12 jaar
Duur: 1 uur
Prijs: 15 euro

Circussensaties

Circussensaties
Zijn uw tieners op zoek naar spanning en sensatie? In de Circusschool op ons park zijn ze van harte welkom om alle kunsten van het circus te ontdekken … en natuurlijk zelf uit te proberen! Onder begeleiding van professionals kunnen ze nieuwe uitdagingen aangaan!

Leeftijd: van 13 tot 17 jaar
Duur: 1 uur
Prijs: 15 euro

Workshops voor volwassenen

Workshops voor volwassenen
Laat u leiden en verleiden door uw nieuwsgierigheid en de sensationele kunsten van het circus. Onder begeleiding van onze animatoren kunt ook u tijdens uw verblijf kennismaken met de Circusschool van Les Hauts des Bruyères.


Leeftijd: 18+
Duur: 1 uur
Prijs: 15 euro
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.