Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Cycle Center: verhuur van alle type vervoer

Boek nu
Fietsen - cycle center

Het Cycle Center van Center Parcs

De fiets is de perfecte manier om onze parken en de natuur eromheen te ontdekken. En jij hoeft hem niet eens zelf mee te nemen: fietsen in alle soorten en maten zijn te huur bij het Cycle Center. En ze zijn van topkwaliteit want in bijna alle parken zijn de fietsen vervangen door gloednieuwe Gazelles. Jij kunt ze voor aankomst al reserveren samen met je cottage, in Mijn Center Parcs of ter plaatse op het park huren. Van comfortabele Gazelle fietsen, stevige mountainbikes, kinderfietsen en –zitjes tot E-bikes, E-cars en Fun Bikes.

Omdat onze parken onderling verschillen 

Nieuwe Fietsen

Fietsen - cycle center

In bijna alle parken* zijn gloednieuwe Gazelle fietsen te vinden. Ook andere fietsen met dezelfde nieuwe kwaliteit zijn hier beschikbaar: stevige mountainbikes, stoere kinderfietsen (eventueel met zijwieltjes). Boek samen met je cottage een Fiets Arrangement  en je fietsen staan bij aankomst klaar bij het Cycle Center! Dan ben je helemaal klaar om comfortabel de natuur in en rond onze parken te ontdekken.

* uitgezonderd Parc Sandur en Park Nordseeküste.E-move

e-move - cycle center
In en om het park kun je erop uit met allerlei elektrische voertuigen. E-Move is fun, gemakkelijk en… ook de natuur is er blij mee.
  • E-bike. Toch sportief bewegen maar dankzij een elektrische fiets net iets sneller of verder.
  • E-cars (4 en 6 personen). Handig! Boodschappen, strandtassen: alles past erin.
  • Segway. Even je balans vinden en dan is sturen en ‘gas geven’ met je lichaam dikke pret.
  • E-step. Willen de tieners even rondracen door het park?  De E-step is fun!


Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.