Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Vakantieparken in Duitsland

Vijf prachtige vakantieparken in Duitsland!

Reservatie

loading...
2 volw.

> 18 jaar

0 kind

3 - 12 jaar

0 baby

< 3 jaar

Ontdek Center Parcs!

/be-vl/content/cp-banner-versie7.jpg

Ontdek de Duitse parken van Center Parcs

Er is veel te ontdekken in en rondom onze vakantieparken tijdens uw vakantie in Duitsland! U vindt er schitterende natuurgebieden, leuke steden waar u naar hartelust kunt winkelen, en de Duitse kust. Tijdens een vakantie in Duitsland beleeft u het allemaal.

Kijk hier voor de beste last minute aanbiedingen!

Park Hochsauerland

Park Hochsauerland


Vanuit Brussel: 4 uur rijden
Park Hochsauerland is een El Dorado voor mountainbikers, wandelaars, Nordic Walkers en in de winter voor skiërs. Maak gebruik van de talrijke sportmogelijkheden of ontspan in de buitensauna van een luxe VIP cottage.

Meer info Park Hochsauerland

Ontdek onze last minutes

Bispinger Heide

Park Bispingerheide

Vanuit Brussel: 5 uur rijden 

Bispinger Heide ligt middenin het natuurgebied Lüneburger Heide. Duiken, wildwaterraften, racketsporten alles is mogelijk. Kids leven zich uit in het BALUBA indoor speelparadijs en op de talloze speeltuinen in de buurt van uw cottage.

Meer info over Bispinger Heide

Park Eifel

Park Eifel

Vanuit Brussel: 3 uur rijden 

Park Eifel ligt in een prachtige, natuurlijke omgeving. Geniet samen met uw kinderen van talloze activiteiten. Als u het liever wat rustiger aan doet, kunt u ook gebruik maken van onze Wellness faciliteiten waar u heerlijk kunt ontspannen.

Meer info over Park Eifel

Ontdek onze last minutes

Park Nordseeküste

Park Nordseeküste

Vanuit Brussel: 5 uur rijden 

Park Nordseeküste bezorgt u een ongekend gevoel van rust en ruimte aan de Duitse kust. De supergrote Aqua Mundo biedt extra veel waterpret voor jong en oud. In de unieke sauna in 1001 nacht-thema is het kunt u heerlijk tot rust komen.

 

Meer info over Park Nordseeküste

Park Bostalsee

Park Bostalsee

Vanuit Brussel: 3 uur rijden 

Het grote watersportmeer van Park Bostalsee is het droomdomein van zeilers en surfers. Ontdek ook om het park een netwerk van avontuurlijke fiets- en wandelpaden. Beleef de unieke Center Parcs-troeven, zoals bijvoorbeeld de tropische waterwereld Aqua Mundo.


Meer info Park Bostalsee

Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).