Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Nieuw in park Park Nordseeküste

Vernieuwde cottages park Nordseekuste

Mei 2018 - Alle accommodaties zijn onlangs vernieuwd!

Vanaf mei 2018 zijn alle cottages, appartementen en hotelkamers compleet vernieuwd. Kies een van de vernieuwde Comfort, Premium of VIP cottages met eigen privétuin. Of ga voor een Comfort of VIP appartement. 
De keuken en badkamer zijn grondig aangepakt, het interieur is helemaal opgefrist en alle meubels zijn nieuw. Dus je kunt rekenen op een heerlijk verblijf in Noord-Duitsland. 

Ontdek al onze vernieuwingen
BABYKIT_EARLYSWIM

Comfort en plezier voor de allerkleinsten.

Vertrekken met de baby betekent vaak een overvolle achterbak. Daarom stelt Center Parcs een gratis baby kit tot je beschikking bestaande uit: verschoningskussen, buggy, wipstoeltje en badje. Voorafgaand aan je verblijf te reserveren, zolang de voorraad strekt.

CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is jouw vakantieplezier helemaal compleet.
Playmais

Een combinatie van creativiteit en duurzaamheid? Dat is PlayMais

Op het park worden workshops gehouden waarbij de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten door te knutselen met PlayMais. 

PlayMais is een natuurlijk, veelzijdig knutselmateriaal dat 100% biologisch afbreekbaar is en daarom onschadelijk voor het milieu. Het is gemaakt van maïs, water en voedingskleurstoffen.

Park Nordseeküste - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.