Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Bostalsee

Trier & Co.

Terug in de lijst
  • Trier Tourismus
    Simeonstr. 55
    54290 Trier
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 651 978080
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Trier ligt op ca. 60 km afstand van Park Bostalsee en is dé bestemming voor cultuurliefhebbers. Het is de oudste stad van Duitsland, die sinds 1986 is opgenomen op de UNESCO Werelderfgoedlijst. U kijkt uw ogen uit, met Romeinse monumenten als het amfitheater, de Barbarathermen, Keizerthermen, Basilica van Constantijn, Porta Nigra, Romeinse bruggen, Zuil van Igel, de Dom en de Onze-Lieve-Vrouwekerk.
Saarbrücken is de hoofdstad van Saarland. Talloze historische bouwwerken, musea, theaters, kerken en gedenkplaatsen maken een bezoek meer dan de moeite waard. Saarbrücken ligt op ongeveer 55 km afstand van Park Bostalsee.
Niet ver van het park kunt u genieten van een van de beroemdste bezienswaardigheden in Saarland: de Saarbocht. Vanaf een uitkijkpunt op 180 m hoogte heeft u een onvergetelijk uitzicht op de beboste heuvelrug in de imposante U-bocht van de rivier, waar boten voorzichtig moeten manoeuvreren.

Google Map

Park Bostalsee - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

Blijf up-to-date! Krijg als eerste een overzicht van onze laatste nieuwtjes en beste deals

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking).