Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Bostalsee

Vliegtentoonstelling bij Hermeskeil

Terug in de lijst
  • Habersberg 1
    Hunsrückhöhenstr. (B327)
    54411 Hermeskeil
  • Het hele jaar geopend.
  • 06503/7693
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Bent u geïnteresseerd in bijvoorbeeld vliegtuigen, zoals de VC 10 uit Abu Dhabi, de Mil Mi uit Rusland, de Saab Viggen uit Zweden, de Ju 52, de Tornado of de Super Constellation van Lufthansa? Dan bent u bij de vliegtentoonstelling in Hermeskeil aan het juiste adres.
De omgeving, waarin de tentoonstelling te vinden is, is goed bereikbaar en beschikt over veel bezienswaardigheden. Ze nodigen u uit voor een wandeling door de geschiedenis van de luchtvaart.
Hierbij kunt u meer dan 100 originele vliegtuigen, 60 vliegtuigmotoren en rijke luchtvaartinformatie en details uit alle evolutionaire tijdperken van de luchtvaart ontdekken.
Als verder hoogtepunt heeft u de mogelijkheid om voor een rustpauze plaats te nemen in een café in een Concorde met 150 zitplaatsen.

Google Map

Park Bostalsee - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.