Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Nieuw in park Park Eifel

CENTER_PARCS_EXCURSION

Entertainment stopt niet aan de grenzen van het park.

Center Parcs Excursies geeft de mogelijkheid om tijdens je vakantie te genieten van wat de omgeving rond het park te bieden heeft.

De leukste, volledig verzorgde uitjes voor alle leeftijden die je alvast thuis of bij de Receptie boekt. Daarmee is jouw vakantieplezier helemaal compleet.
Playmais

Een combinatie van creativiteit en duurzaamheid? Dat is PlayMais

Op het park worden workshops gehouden waarbij de kinderen hun fantasie de vrije loop kunnen laten door te knutselen met PlayMais. 

PlayMais is een natuurlijk, veelzijdig knutselmateriaal dat 100% biologisch afbreekbaar is en daarom onschadelijk voor het milieu. Het is gemaakt van maïs, water en voedingskleurstoffen.

Park Eifel - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.