Deze website maakt gebruik van cookies. Door verder te surfen ga je akkoord met ons cookiebeleid. Meer informatie OK

Wij raden de volgende plekken aan in de omgeving van Park Hochsauerland

Skieën en snowboarden bij Wintersportgebied Willingen

Terug in de lijst
  • Tourist Information Willingen
    Am Hagen 10
    34508 Willingen (Upland)
  • Het hele jaar geopend.
  • +49 5632 9694353
  • Bezoek de website
  • Bekijk routebeschrijving

Vlakbij het vakantiepark ligt het wintersportgebied Willingen.
Zeer geschikt om een of een aantal dagen te skieën of snowboarden op de pistes rond het dorp, of om te langlaufen op de uitgestrekte loipes.
Dit skigebied is mooi en rustig en daardoor ideaal voor gezinnen en senioren. In dit skigebied heeft u de kans om meer ervaring op te doen op de piste. Ook vind u hier een rodelbaan, funpark en u kunt langlaufen.

"Skipassen zijn op het park tegen gereduceerd tarief verkrijgbaar. Ook kun je bij de receptie een skiles boeken of skimateriaal huren. Je materiaal staat dan in Willingen voor je klaar zodat je direct kunt beginnen. Parkeren kan gratis, vlakbij de piste."

Google Map

Park Hochsauerland - Je boeking

Top of the page
 

Ontdek onze andere parken

Vorige Volgende
Alleen bij Center Parcs is zóveel inbegrepen

*Let op: De prijs voor een verblijf is exclusief reserveringskosten (€ 29,50 per telefonische boeking en € 27,50 per internetboeking). © 2018 Center Parcs Europe N.V. (Belgium), Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België met ondernemings- en BTW nummer BE 0848.192.447. Correspondentie kunt u richten aan: customercontactcenter.benl@groupepvcp.com of per post aan Center Parcs, Afdeling Guest Relations, Erperheidestraat 2, 3990 Peer, België.