edenred

GENIET VAN
€150 KORTING!

Bekijk aanbiedingen

Weer of geen weer, in het enige échte subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, geniet je het hele jaar door van heerlijk warm water. Er is zoveel te doen en te beleven! Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs BALUBA, genieten van de leukste kinderanimatie met Orry & Vrienden of een bezoek aan de Kinderboerderij. Een eigen jeep besturen tijdens de Kids Safari, spanning en sensatie tijdens de High Adventure Experience en zo veel meer. Geniet van dit voordelig aanbod: €150 korting op je weekend- of midweekverblijf en €250 korting op je weekverblijf.Betalen met Ecocheques: Je verblijf in Erperheide, De Vossemeren en Les Ardennes kan je met ecocheques betalen. Als dat niet mooi meegenomen is! 

Online boeken

1. Boek je verblijf in een van de Belgische parken via deze webpagina.

2. Selecteer in stap 3 van het boekingsproces ‘Ecocheques’ als betaalmethode.

3. Betaal je verblijf volgens de normale procedure.

4. Ter plaatse op het park kan je je ecocheques inwisselen. Het teveel betaalde bedrag wordt via overschrijving terugbetaald binnen 7 werkdagen na vertrek.

5. Je ecocheques (digitaal of papier) dienen minstens geldig te zijn tot de dag dat je gaat betalen aan de receptie op het park.

Telefonisch boeken

1. Boek je verblijf in een van de Belgische parken via het nummer 070 220 330 (€ 0,30/min.), vermeld je actiecode CP2693 en geef duidelijk aan dat je met ecocheques wenst te betalen.

2. Je betaalt € 150 voorschot bij je boeking.*

3. Ter plaatse bij check-in op het park betaal je met je ecocheques.

4. Je ecocheques (digitaal of papier) dienen minstens geldig te zijn tot de dag waarop je aankomt op het park.

*Het reeds betaalde voorschot van € 150 kan je ter plaatse ook met je ecocheques betalen (volledig of gedeeltelijk). Dit gedeelte krijg je via overschrijving terugbetaald binnen 7 werkdagen na vertrek.

.

Bekijk de actievoorwaarden