Speciale aanbieding: € 150 korting op je weekend- of midweekverblijf

Weer of geen weer, in het enige échte subtropisch zwemparadijs Aqua Mundo, geniet je het hele jaar door van heerlijk warm water. Er is zoveel te doen en te beleven! Klimmen en klauteren in het indoor speelparadijs BALUBA, genieten van de leukste kinderanimatie met Orry & Vrienden of een bezoek aan de Kinderboerderij. Een eigen jeep besturen tijdens de Kids Safari, spanning en sensatie tijdens de High Adventure Experience en zo veel meer. 

Geniet van deze speciale aanbieding: € 150 korting op je weekend- of midweekverblijf en € 250 korting op je weekverblijf.

eden

Ik wens met Ecocheques te betalen

Je verblijf in Erperheide, De Vossemeren of Les Ardennes kan je met ecocheques betalen. Deze parken werden bekroond met het Green Key certificaat (Groene Sleutel). Geldig voor alle aankomsten en cottages. Bel 070 220 330 (€ 0,30/min.) en geef duidelijk aan dat je met ecocheques wenst te betalen.


Nog meer goed nieuws! Dankzij Edenred geniet je bovendien ook van een speciale aanbieding voor beide parken:

  • € 150 korting op je weekend- of midweekverblijf
  • € 250 korting op je weekverblijf
  • Boek je een Premium cottage, dan ontvang je €25 EXTRA korting
Geldig voor een selectie van aankomsten en cottages. Klik hier voor alle actievoorwaarden.

Hoe boeken?
1. Bel naar 070 220 330 (€ 0,30/min.) en vermeld je actiecode CP2693 en geef duidelijk aan dat je met ecocheques wenst te betalen. Online boeken is niet mogelijk!
2. Controleer of je ecocheques minstens geldig zijn tot de dag van aankomst op het park.
3. Je betaalt € 150 voorschot bij je boeking.* Ter plaatse (bij check-in op het park) betaal je met je ecocheques (papier of digitaal).
 
*Het reeds betaalde voorschot van € 150 kan je ter plaatse ook met je ecocheques betalen (volledig of gedeeltelijk). Dit gedeelte krijg je via overschrijving van ons terug (binnen 7 werkdagen na vertrek). Klik hier voor een prijsvoorbeeld.
eden

Ik wens niet met Ecocheques te betalen

Dankzij Edenred geniet je van een speciale aanbieding:

  • € 150 korting op je weekend- of midweekverblijf 
  • € 250 korting op je weekverblijf
  • Boek je een Premium cottage, dan ontvang je €25 EXTRA korting

Geldig voor een selectie van aankomsten en cottages in Erperheide, De Vossemeren, Les Ardennes, De Kempervennen, Het Meerdal, Limburgse Peel en Port Zélande.

Wanneer je via onderstaande knop ‘Boek nu’ boekt, zal een betaling met ecocheques niet meer mogelijk zijn.